DIY

Nyt i garderoben

444Min garderobe er blevet udvidet lidt i de sidste par dage. Jeg er endelig blevet helt færdig med min sorte Redy sweater, som kun manglede at få fæstet de sidste ender og blive vasket. Tit tager selve afslutningen længere tid end strikningen. Det er altid lidt skræmmende efter et længere projekt at gøre det helt færdig og finde ud af, om det er blevet som ønsket, eller om arbejdet er spildt. Men denne sweater skal nok blive godt brugt. Den er strikket i en tråd højlandsuld fra Garnudsalg.dk og en tråd silk kid mohair fra samme sted.

3333En anden garderobeudvidelse er min nye (ny for mig) kjole til nytårsfesten i morgen. Jeg fandt kjolen i en genbrugsbutik på Jagtvej som har et imponerede udvalg af festtøj. Prisen er lidt højere end jeg normalt er vant til i mine sædvanelige genbrugsbutikker, men det er jo kun nytår én gang om året. Jeg lagde kjolen cirka tyve centimer op for at gøre længden lidt mere “festlig”. Så nu er jeg klar til årets sidste fest, som i vores udgave bliver meget børnevenlig med legekammerater til drengene og god mad og rødvin til de voksne.

Godt nytår derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.