Minimalisme

Pause fra strikkepausen

foto888For et par indlæg siden erklærede jeg, at jeg ville holde en strikkepause indtil min TODO liste var udryddet. Og jeg nåede faktisk ret langt i processen og fik klaret en del af punkterne. Men ved min erklæring havde jeg ikke tænkt på, at juleferien nærmede sig, og dermed tid til afslapning, hvilket for mig betyder strikketid. Jeg har derfor valgt at holde pause fra strikkepausen i hele juleferien. Hvis jeg skal kunne slappe helt af skal jeg føle, at jeg “får noget fra hånden”, ellers bliver jeg rastløs. Så jeg strikker for julefredens skyld 🙂

Vi har haft og har stadig en dejlig juleferie med både plads til at familiebesøg og til bare at slappe af os fire. Vi har planlagt ferien i år, så vi ikke farer for meget omkring, men har masser af dage derhjemme, hvor vi alle kan komme helt ned i gear og måske endda nå at kede os lidt 🙂

På det øverste billede ses min favorit julegave i år. En kop fint malet af størstebarnet (som ellers slet ikke gider male og tegne) – det er meget mor-agtigt det erkender jeg gerne – men det var den gave jeg blev mest glad for.

Nu venter der mig en kold julebryg og mit strikketøj. God bagjul derude 🙂

foto999

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.