DIY

Overspringsstrikning

Generelt er jeg stor fan af at strikke på alle tider af døgnet og ved enhver given lejlighed. Men til tider kan strikningen tage form af overspringsstrik, og når TODO-listen er blevet for uoverskuelig, er det nemmere at sætte sig med strikketøjet. Særligt kan jeg mærke, at hvis jeg kaster mig over meget nem strik, for eksempel at bruge den samme strikvanteopskrift (blot for at nævne et tilfældigt eksempel :)) flere gange i træk, så er det oftest fordi jeg ikke ønsker at skulle forholde mig til TODO-listens indhold.

Denne gang har jeg taget konsekvensen af overspringsstrikningen og har aftalt med mig selv, at jeg ikke må starte nye strikkeprojekter før TODO-listen er afsluttet. Der er ca tyve punkter så det er ikke helt urimeligt. Et af punkterne at få afsluttet alle igangværende strikkeprojekter, der mangler den sidste finish. Det forstyrrer mig, at de ligger og lige mangler det sidste før de kan blive brugt. Og ja, et andet af punkterne er også at få købt de sidste julegaver 🙂

Sådan en TODO-liste udrydning skaber ro i mit hoved og frigør energi. Og særligt her i december, hvor jeg plejer at gøre status over året der er gået og lægge planer for det næste, er sådan et skud ny energi velkomment. Samtidig kan jeg bruge strikkepausen til at planlægge det næste store strikkeprojekt, så jeg kan holde “øjet på bolden” og komme hurtigere igennem listen og tilbage til at strikke nonstop 🙂

2 kommentarer

  • frksnupp

    Kjempefine votter og farger, og jeg kjenner godt igjen det der med at en bare MÅ starte på flere ting. Jeg hadde en opprydning i strikkekurva for noen dager siden, og endte opp med å rekke opp mange prosjekter-en deilig følelse etterpå! Kanskje må det enda en opprydning til før jeg er fornøyd. God jul til deg og dine!

    • projecthandmade2014

      Ja, det kan være svært at begrænse sig når kreativiteten er ubegrænset 🙂 og sådan en god ide at få standset de projekter som ikke bliver gode og så kan garnet blive til noget andet og bedre! God jul til dig og dine også:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.