2 In Købestop/ Minimalisme

Opdatering af årets shoppeliste

Her tæt på afslutningen af købestoppet i 2014 skal shoppe-listen udvides med hele to nye ting. Jeg har købt to par nye jeans, et par mørkeblå og et par sorte. Mine blå jeans er blevet for lyse og slidte til, at jeg vil bruge dem på arbejdet. Og de sorte jeans, både dem jeg havde i forvejen og dem jeg købte i sommers, har bare aldrig siddet godt. Min garderobe er i sagens natur ret lille, og derfor er målet også, at alt hvad jeg har skal fungere.

De nye jeans er samme model. Når jeg endelig finder jeans der sidder godt, så køber jeg gerne flere par i forskellige farver for at være sikker på at kunne slippe for at tænke på jeans igen i lang tid. Disse to par erstatter 3 par jeans, de to sorte og et par grå som er blevet for store, som alle tre ryger til genbrug. Udskiftningen giver mig færre, men meget bedre valgmuligheder.

Årets køb-fra-ny-af-liste består nu af:

 • 3 par jeans (erstatningskøb)
 • 1 habitjakke (erstatningskøb)
 • 8 undertrøjer (basis)
 • 2 bher (basis)
 • 3 par strømpebukser (basis)
 • 1 bikini (erstatningskøb)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin Ea
  22. december 2014 at 16:15

  Det er imponerende 🙂

  • Reply
   projecthandmade2014
   23. december 2014 at 7:33

   Mange tak – men det har nu været enormt nemt – det er jo blot et spørgsmål om at undgå fristelserne 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.