6 In DIY

Bænkevarmerne #1

foto(86)

Et af mine mål for efteråret har været at få redesignet nogle af de bænkevarmere, som fylder op i klædeskabet uden at blive brugt. Jeg har længe gået lidt i cirkler om en grøn sweater som jeg i sin tid fik lavet for kort og derfor slet ikke har fået brugt. Reelt tog det ikke mange timer at få strikket de ekstra 10 cm på kroppen, så den havde en (for mig) passende længde, men det krævede alligevel et længere tilløb. Men nu passer den.

foto90

Det er altid sjovere at starte nye projekter end at få gjort de gamle projekter helt færdige. Men det er en god følelse endelig at få det gjort. Den grønne sweater er nu gået fra at være ligegyldigt fyld i klædeskabet til at være en ny yndlingssweater.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tina
  16. november 2014 at 6:03

  Den er virkelig også fin. kender godt det med at få noget gjort som kun tager kort tid, men kræver enormt tilløb fx skifte lynlås eller såmænd bare at få syet en knap i!!

  • Reply
   projecthandmade2014
   16. november 2014 at 22:09

   Ja det er utroligt, at det skal være så svært. Fx mangler jeg at få syet nye stropper i vores håndklæder – jeg bliver konstant mindet om det – men får det ikke gjort. Suk.

 • Reply
  Marlene
  9. februar 2015 at 20:24

  Den er bareblevet så fin. Jeg er nu nødt til at spørge, hvordan du har forlænget den? Jeg har nemlig en sweater, som jeg egentlig er meget glad for, meeeeen den kunne godt bruge lidt mere længde…

  • Reply
   projecthandmade2014
   10. februar 2015 at 8:11

   Hej Marlene. Tak 🙂 Den er strikket oppe fra og ned, så jeg trævlede blot den nederste ribkant op, satte maskerne på pindene igen og strikkede 10 cm mere på længden før jeg lavede en ny ribkant. Ta-da.

 • Reply
  Gerd
  1. marts 2016 at 11:00

  Jeg er på jagt efter et godt basismønster til raglantrøjer og er helt vild med den her grønne da pasformen ser super ud. Jeg kiggede lige på dine Ravalry-mønstre, og der er flere raglan-trøjer der lader til at være strikket over det samme mønster (f.eks. den kortærmede blå/turkise) – så jeg ville bare lige høre, om det er det samme grundmønster du har brugt til den grønne?

  • Reply
   projecthandmade2014
   1. marts 2016 at 11:30

   Det er netop samme grundmønster, dvs topdown raglan, varieret alt efter garntykkelse og ønskede udtryk ? så de kan bruges som inspiration til en tyndere model som den grønne…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.