DIY

Bænkevarmerne #1

foto(86)

Et af mine mål for efteråret har været at få redesignet nogle af de bænkevarmere, som fylder op i klædeskabet uden at blive brugt. Jeg har længe gået lidt i cirkler om en grøn sweater som jeg i sin tid fik lavet for kort og derfor slet ikke har fået brugt. Reelt tog det ikke mange timer at få strikket de ekstra 10 cm på kroppen, så den havde en (for mig) passende længde, men det krævede alligevel et længere tilløb. Men nu passer den.

foto90

Det er altid sjovere at starte nye projekter end at få gjort de gamle projekter helt færdige. Men det er en god følelse endelig at få det gjort. Den grønne sweater er nu gået fra at være ligegyldigt fyld i klædeskabet til at være en ny yndlingssweater.

6 kommentarer

 • Tina

  Den er virkelig også fin. kender godt det med at få noget gjort som kun tager kort tid, men kræver enormt tilløb fx skifte lynlås eller såmænd bare at få syet en knap i!!

 • Marlene

  Den er bareblevet så fin. Jeg er nu nødt til at spørge, hvordan du har forlænget den? Jeg har nemlig en sweater, som jeg egentlig er meget glad for, meeeeen den kunne godt bruge lidt mere længde…

  • projecthandmade2014

   Hej Marlene. Tak 🙂 Den er strikket oppe fra og ned, så jeg trævlede blot den nederste ribkant op, satte maskerne på pindene igen og strikkede 10 cm mere på længden før jeg lavede en ny ribkant. Ta-da.

 • Gerd

  Jeg er på jagt efter et godt basismønster til raglantrøjer og er helt vild med den her grønne da pasformen ser super ud. Jeg kiggede lige på dine Ravalry-mønstre, og der er flere raglan-trøjer der lader til at være strikket over det samme mønster (f.eks. den kortærmede blå/turkise) – så jeg ville bare lige høre, om det er det samme grundmønster du har brugt til den grønne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.