8 In DIY

Købestop Shopping

foto5c

Mit købestop betyder ikke, at jeg slet ikke bruger penge. Ud over den obligatoriske fredags sushi (som er ret dyr med to sushi-frådende drenge) og masser af tøj og sko til selv samme hastigt voksende drenge, så bruger jeg stadig lidt penge på mig selv. For en måned siden købte jeg et par nye gå-ture-i-skoven-og-på-legepladsen-sko. De gamle var slidt op og vejret skiftede, så små sommersko ikke var et hit mere. Mit købestop gælder ikke sko, men jeg sørger for at overveje behovet før jeg køber nye. Til gengæld sparer jeg aldrig på dem jeg køber. Livet er for kort til dårlige sko!

foto5h

Mit sidste nye køb var 1,5 kg garn. Nok til 5 (allerede planlagte) projekter til mig selv.

foto5a

Det første projekt er allerede på pindene. Jeg er ved at strikke en tredje REDY sweater til mig selv. Jeg har den allerede i rød og grå, så jeg ved at denne tredje version i sort vil blive brugt til den hænger i laser. Det er lidt svært at strikke på et projekt som jeg allerhelst ville have færdig i går. Egentlig burde jeg være bedre til at nyde selve processen – men jeg vil bare kunne have den på NU 🙂

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Tina
  11. november 2014 at 15:23

  Åh hvor jeg kender følelsen – vi er jo i samme båd mht redy

  • Reply
   projecthandmade2014
   11. november 2014 at 20:44

   Præcis! Jeg har lige delt krop og ærmer, så nu skal der “bare” turbostrikkes 45 cm rundt og rundt:)

 • Reply
  HemmeLine
  11. november 2014 at 17:41

  Hov. Faldt lige over din blog, og må bare lige sende dig et savlende wow! Hvor er du dygtig til at strikke!! Gid jeg kunne, men jeg bliver fuldstændig anspændt og stresset af det. Heldigvis har jeg en sød og dygtig mor, der godt gider glæde med en hjemmestrik.
  Men altså, wow:)

  • Reply
   projecthandmade2014
   11. november 2014 at 20:46

   Mange tak. Og hvor er du heldig at din mor strikker til dig – min mor er god til mange ting (herunder fodbold) men strikke det gider hun ikke 🙂 Til gengæld har jeg strikket flere sweatre til hende 🙂

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  11. november 2014 at 18:43

  Det er fedt at strikke – men det er altså bedst at være færdig!
  Og totalt hurra for fredagssushi. Det er da verdens bedste idé. 🙂

  • Reply
   projecthandmade2014
   11. november 2014 at 20:46

   Helt enig Astrid, det handler også mere om resultatet end processen for mig. Og sushi er bare altid verdens bedste idé – også om fredagen:)

 • Reply
  Raastof
  13. november 2014 at 20:28

  Sjovt, jeg er meget mere fan af processen og er en elendig færdiggører, men jeg øver mig på det. For mig er er vejen frem mindre projekter, hvilket er super smart med alle de babyer der bliver født i min omgangskreds.

  • Reply
   projecthandmade2014
   13. november 2014 at 23:07

   Jeg turbostrikker altid til sidste pind, men gider ikke montere. Så jeg slår altid op til et nyt projekt med det samme 🙂 Jeg elsker også babystrik- man ser så hurtigt resultater:)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.