4 In DIY

Efterårs-garderoben #2

foto (74)

En væsentlig del af min garderobe, både hjemme og på arbejde, er de hjemmesyede toppe. Jeg bruger to forskellige modeller, med eller uden ærmer og med en undertrøje (ikke hjemmesyet) inden under. Mit hjemmelavede mønster er tegnet af efter en gammel yndlingstop fra Zara og ændret lidt undervejs i processen. Og tanken med selv at sy toppe er affødt at mange lange shoppeture på jagt efter en afløser til netop denne yndlingstop. Med lidt øvelse kan jeg nu sy en bluse på under en time, og derfor kan en aften ved symaskinen hurtigt give et “udbytte” på 2-3 nye bluser.

Toppene nedenfor har fået lov til at blive hængende i skabet til brug med en strikcardigan eller habitjakke til efteråret. Og jeg har planer om at udvide beholdningen med 2-3 toppe mere. www.stofogstil.dk har en rigtig lækker sandvasket silke og har netop udvidet med flere fine efterårsfarver som jeg skal se nærmere på 🙂

foto (67)

foto (70)

foto (68)

IMG_2042

foto (66)

foto (72)

 foto (69)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  5. september 2014 at 21:06

  Dine toppe sidder også bare helt perfekt på dig! Når jeg på et tidspunkt har fået styr på mine nederdele, så tror jeg, at jeg skal prøve dit trick med en kopi af yndlingstoppen. 🙂

  • Reply
   projecthandmade2014
   6. september 2014 at 5:23

   Tak søde Astrid. Jeg glæder mig også til at se mere til dine hjemmesyede projekter. Hav en dejlig krea-dag idag:-)

 • Reply
  Rikke
  29. september 2014 at 18:02

  hvor er de super fine.
  jeg er ny ud i at sy selv, og ikke erfaren i at tegne efter i forvejen lavede bluser, så vil du måske lægge et mønster op, eller målene eller ligende?
  /rikke

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.