DIY,  Minimalisme

Om en LUCAS vest til Frida og #brug-hvad-du-har-september

foto (77)

I weekenden var jeg en tur i mit evigt voksende garnlager. Fridas mor havde spurgt om jeg ville strikke en vest til Frida til vinter. Dette ønske passer rigtig godt med mit projekt for september som netop går ud på at bruge af garn- og stoflageret istedet for at fylde mere på. Jeg har en tendens til at planlægge projekter, købe materialerne og så går jeg i stå. Og efter nogle måneder når projektet er opgivet bliver stoffet eller garnet blot en del af lageret og jeg får ikke brugt det til noget særligt. Jeg vil være bedre til at bruge de materialer jeg har ved hånden, og derved dels blive presset lidt på kreativiteten og få fuldført nogle at de projekter, som jeg har haft i tankerne længe.

foto (78)

Med videresendelsen af denne lille vest er garnlageret skrumpet med næsten 100 gram. Jeg strikkede to garntyper sammen, og begge typer har ligget og modnet på lageret siden 2011. Den ene er uld/cashmere fra www.garnudsalg.dk. Jeg købte en cone med 500 gram i 2012 og har indtil videre strikket en cardigan til mig selv og en vamset vintersweater til min mor, og nu også denne vest til Frida. Den anden type var yndlingsgarn fra www.rasmilla.dk. Garnet er tyndt og skal strikkes dobbelt eller som følgetråd. Det er tredje vest jeg strikker med dette garn og jeg er snart i bund med det. Det er en rar følelse at få bugt med (nogle af) garnresterne.

foto (79)

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.