DIY,  Købestop,  Minimalisme

Efterårs-garderoben #1

foto (61)Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for uld og særligt hjemmestrik. Ved at strikke selv, kan jeg bestemme materialer og farve og skabe præcis den form, som jeg ønsker mig. Men sweatre alene udgør ikke en funktionel efterårsgarderobe. Og med mit selvbestaltede købestop behøver jeg ikke tænke på at shoppe til efteråret, jeg skal blot finde tøjet fra sidste år frem igen. Ganske nemt.

foto (60)

Hverdagsuniformen når det bliver koldere igen, består af jeans med en løs top (hjemmesyet selvfølgelig, billeder følger i senere indlæg) og enten en sweater eller en cardigan i uld. Hvis jeg trænger til en afveksling tager jeg en habitjakke på istedet for ulden.

foto (59)

Til de dage hvor det ikke er så koldt har jeg en nederdel på med tykke strømpebukser inden under eller en sjælden gang en kjole. Nederdelene er hurtigt syet og koster 80 kroner stykket. Stoffet er lagt dobbelt, så jeg føler mig mere “påklædt” end med de modeller man kan købe. De er syet med inspiration fra www.fabechsfabrik.blogspot.dk.

Det er nemt at dresse tøjet op eller ned alt efter om dagens fodtøj er gummisko eller høje hæle, så det er nemt at tilpasse alt efter humør og dagens planer. Købestoppet gælder ikke sko, men jeg forsøger at være meget selektiv i nyindkøb af fodtøj og jeg havde alt hvad jeg skulle bruge til vinter. Indtil et skybrud over København omdannede vores kælder til en swimmingpool, så nu skal jeg ud og købe nye vinterstøvler uden indlagt vand 🙂

6 kommentarer

 • karin ea

  Glæder mig til at se din hjemmelavet top – synes virkelig det er svært med bluserne, da det jo lidt er dem der skal skaber tøjet, da nederdelene og jeans godt kan være lidt anonyme ellers 🙂

 • Mette

  Hej Project handmade. Nu har jeg fulgt dig på IG et stykke tid og var slet ikke klar over, at du også havde en blog. Jeg synes, det er et fascinerende projekt, du har gang i og ville ønske, jeg havde din disciplin ifht. købestop. Det er nogle rigtig fine ting du får syet og strikket til dig og dine unger.

  • projecthandmade2014

   Tak for de søde ord! Jeg tror ikke at købestop er for alle, men jeg er så glad for det hjemmesyede tøj at jeg ikke føler at jeg mangler noget:) og bloggen er til når jeg mangler muligheden for mange ord på IG, dejligt du har fundet herind!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.