Frugal Friday

Frugal friday

Det er den mest tiltrængte fredag længe. Ugen har budt på græsenke-tid, hvilket er gået forrygende, som en blanding af, at jeg var kick-ass, ungerne er blevet store og jeg ringede efter min moar 🙂 Bedsteforældre-støtte er et privilegium, som jeg aldrig bliver blind for #bigtimeluksus.

I denne uge har jeg/vi:

  • Spist lækker mad fra fryseren. Der er ingen grund til at smide at-lave-mad-fra-bunden i puljen, når ugen i forvejen har budt på en voksen for lidt (noget af tiden), pres på arbejdslivet og det sædvanlige mad-bad-put-show.
  • Gjort mig umage for at gøre ting med det samme. Fremfor at huske på at skulle skrive en besked til Oscars mor eller sætte støvsugeren igang, så hellere gøre det med det samme og spare energien.
  • Holdt en uges pause fra sukkeret, hvilket både er gået for humør, hud og vægt – men også betyder, at ungernes fredagslik er uberørt og kan vare et par uger længere end ellers 🙂
  • Taget tilløb til at få ordnet entreen, som er ugens oprydningspunkt i den store fælles efterårsoprydning. Det kræver lidt politisk håndtering, da skabet indeholder min kæreste otte (!) jakker og utalte (tør ikke) par sko og da min filosofi i forhold til oprydning er lev-og-lad-leve, så venter jeg på, at han selv opdager, at det er lidt for mange. Men han har læst i min bog på det sidste, så måske kommer det af sig selv 🙂
  • Inviteret familien på lørdagsfrokost imorgen. Det er ikke et frugal trick, men jeg glæder mig meget 🙂 Og det er billigere at mødes hjemme hos os, end at tage ud 🙂 Og så kører vi ellers den sædvanlige minimér-madspild stil, og spiser eventuelle rester til aftensmad. Bum.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.