Frugal Friday

Frugal friday

Så er det tid til frugal friday igen og efter en mere rolig uge er overskuddet til bloggen tilbage. Jeg er stor fan af at være ærlig omkring, at det ikke (heller ikke for mig) er muligt at gøre all the things på én gang, og hvis noget skal vælges fra, så bliver det bloggen.

I denne uge har vi/jeg:

  • bestilt mad via Nemlig – måske på overfladen ikke det mest sparsommelige valg. Men efter 1,5 måned med alt for travlt, så lå motivationen og inspirationen til at lave aftensmad på et ganske lille sted. Og vi løb flere gange tør for basale ting som mælk og havregryn. Not okay. Så søndag bestilte vi fire * aftensmad + diverse basis til ugens løb, og det blev leveret mandag aften i tide til madlavningen. En erfaring er dog, at vi skal nøjes med 3 gange aftensmad, for vi har stadig to omgange tilbage, da der er virkelig meget mad med (godt gået Nemlig), så vi måtte indlægge reste-dage også. Vi har aftalt at køre denne proces måneden ud og så om det bliver dyrere end en normal måned.
  • (igen) fravalt enkeltbilleder fra drengenes skole-foto. Vi er meget glade for gruppebillederne, men med en far i huset, der er hobby-fotograf, så klarer vi helst julegavebillederne selv og sparer de penge (og rod) 🙂
  • solgt overskudsgarn fra lageret. Jeg fik ryddet skufferne og en dame gik glad herfra med nyt yndlingsgarn – win/win 🙂
  • taget de sidste squash ind fra haven, og indarbejdet dem i madplanen.
  • fundet et vildt æbletræ med virkelig, lækre æbler. Storebror er den fødte klatrer, så han hygger sig med at klatre helt op i toppen og smide æbler ned til den bekymrede mor. Reglen for at sanke er, at man aldrig tager mere end en “hat-fuld”, årsagen er, at man ikke skal ribbe alt, så der også er noget til den næste der kommer forbi 🙂
  • taget første skridt til at tabe de 4 kg, der har fulgt mig siden i sommers, hvor arbejdet med at skrive bogen var så hårdt, at jeg trøstespiste alle de chips jeg kunne komme i nærheden af. Jeg gør mig meget umage for at tale (og tænke) pænt om min krop, og er generelt meget glad for alt det den kan. Men jeg nærmer mig også 40 og har en ide om, at hvis de nykomne kg får lov til at blive hængende, så tager de snart venner med. Nej tak 🙂 Iøvrigt tror jeg godt, at den faste læser her ved, at jeg aldrig ville tænke på at tabe mig for andres skyld – men jeg vil gerne blive ved med at have en rar krop at bo i, så den skal have den kærlige opmærksomhed den fortjener. Så på med løbetøjet, som iøvrigt er købt brugt eller arvet minus løbebh og sko, hvor vi aldrig går ned på udstyr 🙂 Løb er en super træningsform, nærmest gratis og ganske effektiv (når man kommer afsted :))

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.