Købestop Minimalisme

Brug hvad du har …

Der er nogle inde i verdens bedste facebook-gruppe, som har startet en udfordring med at bruge mad fra lager, før de køber nyt, altså med undtagelse af få køb af frisk frugt og grønt. Jeg er kæmpefan af alle forsøg på at mindske madspild, og særligt tanken om at huske at holde flow i diverse lagre, så maden ikke bliver dårlig mens den venter på at blive spist, er et kæmpe plus i min bog.

Jeg holder ind imellem tøm-fryseren-uge, hvor vi får spist resterne i bund, både så der kan komme nye rester i fryseren, men også for at holde flow i maden, så den ikke ender som udskudt madspild, hvilket betyder, at man lægger det i fryseren på ubestemt tid, og så ender med at smide det ud alligevel.

Et firma har kastet sig over kampen for at redde den mad, som før blev smidt ud allerede før den nåede os forbrugere. Nemlig firmaet GRIM, som sælger grøntsager som af den ene eller anden grund, er dømt for grimme eller forkerte til at blive solgt. Hos GRIM kan man købe en box med frugt og grønt, som ellers ville blive kasseret. Jeg er vild med ideen, men har ikke fået prøvet dem endnu, så hvis du vil dele erfaringer hører jeg gerne mere i kommentarfeltet 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  5. september 2018 at 7:32

  Det er da et fedt koncept. Desværre leverer de kun meget centralt i København, så jeg kan ikke være med. Og det kan du nok heller ikke, for så vidt jeg forstår bor du lidt udenfor Kbh.

 • Besvar
  Pia
  5. september 2018 at 17:25

  Super ide! Man kan jo altid håbe på at det spreder sig til hele Danmark 🙂

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.