Købestop,  Minimalisme

Brug hvad du har …

Der er nogle inde i verdens bedste facebook-gruppe, som har startet en udfordring med at bruge mad fra lager, før de køber nyt, altså med undtagelse af få køb af frisk frugt og grønt. Jeg er kæmpefan af alle forsøg på at mindske madspild, og særligt tanken om at huske at holde flow i diverse lagre, så maden ikke bliver dårlig mens den venter på at blive spist, er et kæmpe plus i min bog.

Jeg holder ind imellem tøm-fryseren-uge, hvor vi får spist resterne i bund, både så der kan komme nye rester i fryseren, men også for at holde flow i maden, så den ikke ender som udskudt madspild, hvilket betyder, at man lægger det i fryseren på ubestemt tid, og så ender med at smide det ud alligevel.

Et firma har kastet sig over kampen for at redde den mad, som før blev smidt ud allerede før den nåede os forbrugere. Nemlig firmaet GRIM, som sælger grøntsager som af den ene eller anden grund, er dømt for grimme eller forkerte til at blive solgt. Hos GRIM kan man købe en box med frugt og grønt, som ellers ville blive kasseret. Jeg er vild med ideen, men har ikke fået prøvet dem endnu, så hvis du vil dele erfaringer hører jeg gerne mere i kommentarfeltet 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.