Minimalisme

Foredrag i 2023

I dette opslag kan du se de to forskellige foredrag jeg typisk holder, men du er altid velkommen til at tage fat i mig, hvis du vil have et skræddersyet foredrag med en kombination af emnerne. Ring gerne på 42 47 71 93 for spørgsmål og booking, eller skriv på janeibsenpiper@hotmail.com.

Minimalisme & købestop

Om hvordan du kan bruge minimalisme og bevidst forbrug til at fjerne overfloden fra dit liv. Så der bliver mere ro og bedre plads til alt det, som er vigtigt for dig. Foredraget indeholder blandt andet min egen historie, om hvordan jeg ”fandt” minimalisme og bruger principperne bag som løftestang til at få et mere harmonisk familieliv, mere overskud og flere penge på konto. Derudover fortæller jeg om minimalisme gennem tiden, de forskellige minimalistiske retninger, og tager tilhørerne (mentalt) i hånden og gennemgår konkrete dele af deres hjem, hverdag og privatøkonomi.

Mormorliv – det enkle liv

Om bogen Mormorliv – råd til at leve mere enkelt. Jeg fortæller om anekdoter fra skriveprocessen, og gennemgår mine yndlingspointer om hvordan vi kan bruge erfaringerne fra min mormors (lange) liv til at leve enkle, meningsfulde liv. Arbejdet med bogen har føltes som en tur i tidsmaskinen tilbage til tiden før vaskemaskiner, frysere og telefoner. Og til en tid før plastikemballage, brug-og-smid-væk-tankegang og billigt stangtøj. Der er meget at lære af de gamle dyder.

Foredrag 2023

Afholdt: Ballerup Bibliotek, Rødovre Bibliotek, Rødovre Bibliotek, FOF Nordsjælland, Søttrup KulturDebathus, Farum Kulturhus, Frederikssund Bibliotekerne, Aabenraa Bibliotekerne, Fredericia Bibliotek, Sønderborg Bibliotek, Brande Bibliotek, Solrød Bibliotek.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.