Frugal Friday

Frugal friday

Du kan bestille MORMORLIV, lige her 

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi/jeg:

  • Køb TooGoodToGo via mit arbejde. Der er en fin mængde mad med, for bare 32kroner. Det er lidt mere alternativt (og grønt), end drengene er købt helt ind på, så jeg supplerer ofte med en rest herhjemme. Idag lavede jeg fiskefrikadeller og rodfrugter i ovn, varmede en rest pasta med “kødsovs” og wraps fra igår. Så der var et stort udvalg på bordet.
  • Resterne fra dagens festmåltid bliver til restepizza imorgen. Så vi har både nem aftensmad og sikrer os, at alle resterne bliver brugt. Jeg laver ofte rigelig pizzaer og så er der til frokost næste dag også. Fik jeg sagt, at jeg elsker rester.
  • Tjekket vinterstøvler til drengene, og opdaget at lillebror kan overtage et par af storebrors gamle – næste ubrugte – vinterstøvler. Det er hurtigt 1000kr sparet, så den gevinst tager vi gerne hjem.
  • Modtaget royalties for salget af mine bøger i marts-juni hos mit nye forlag. Man bliver ikke rig af at skrive bøger – med mindre det er krimier – men det er stadig penge tjent i min lille virksomhed, og det gør mig stolt.
  • Apropos, så har jeg netop underskrevet kontrakt på min næste bog, som jeg skriver sammen med seje Sarah Ophelia Møss. Den udkommer til maj, og det bliver en fest 🙂
  • Nydt, at Frede er blevet gammel nok til at være ude og derfor bruger kattebakken mindre. Nu skal den ikke skiftes oftere end, at vi kan nøjes med at bruge gamle brødposer som skraldepose. Det er en lille besparelse, men eftersom vi er nået langt i kampen mod engangsemballage, så generede det mig, at vi skulle bruge plastiskposer igen. Det er slut nu 🙂
  • Bestilt en masse bøger hjem fra det lokale bibliotek, så vi er klar til juleferie/nedlukningen. Der skal noget læsestof til, når der er flere timer herhjemme end ellers. Begge drenge er også efterhånden blevet habile læsere, og særligt storebror flyver igennem bøgerne. Så er biblioteket (også) en skøn løsning.
  • Fået kickstartet podcasten igang igen. Jeg håber, at du vil lytte med 🙂

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.