Minimalisme

Minimalisme & … Episode 06: Økonomisk ro

Med årsskiftet kommer lysten til at starte på en frisk. New year, new me. Og i år kan jeg mærke, at mange har lyst til at få bedre styr på deres økonomi. Mon ikke det er inspireret af corona, hvor mange fik stress-testet deres økonomi med afskedigelser, lavere indkomst eller flere udgifter til at få hjemmene til at løbe rundt. Der er mange, der taler om økonomisk frihed og økonomisk uafhængighed, og det lyder også som et rart koncept, men ofte lidt fluffy og langt væk. Jeg ønsker ikke at indrette min økonomi på en fjern fremtid, der ofte ser helt anderledes ud, end du har forestillet dig.

Forstå mig ret. Jeg vil tale for at tage magten over dine penge, og skabe en robust økonomi til jeg bliver blå i hovedet. Men mit udgangspunkt er, at jeg vil skabe økonomisk ro, i mit eget liv, og dit hvis du vil. Det smarte er, at økonomisk ro ikke handler om noget, der ligger langt ude i fremtiden, når du er perfekt, din opsparing er enorm og de passive indkomster strømmer ind. Økonomisk ro kan du føle i det øjeblik til tør se dit eget forbrug i øjnene, lægge en plan og stille og roligt bevæge dig i en anden retning. Du kan sidde i gæld til halsen, men hvis du har en plan + fremdrift, så kan du føles roen i, at du bevæger dig fremad.

Min metode til at opnå økonomisk ro kalder jeg økonomi-stigen, og du kan læse om den her på bloggen – ganske gratis – eller lytte med i podcasten, hvor jeg beskriver den nærmere. Ingen betalingsvægge, snedige online-kurser eller forkromede coaching-forløb. Blot en gave – fra mig til dig – med ønsket om, at jo flere der får en robust økonomi og kan tage deres livsbeslutninger på et andet grundlag end penge, jo mere overskud til os alle. Og det er en dejlig måde at starte året på 🙂

Du kan lytte med her.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.