Minimalisme

Minimalisme & … Episode 05: Om at skille sig af med ting

En af de ting, der forhindrer os i at have et hjem, der kun indeholder de ting, som vi holder af og reelt skal bruge, er frygten for at give slip på ting. Når vi overvejer at begynde at skille os af med de ting, der fylder op i hjemmet, så vil hjernen skynde sig at give os en masse grunde til, at vi helst skal beholde det hele.

Frygten for at give slip har mange udtryk. Det kan være frygten for at miste de penge, som har brugt på tingen. Frygten for pludselig at opdage, at vi alligevel skal bruge tingen. Frygten for at minderne forbundet med tingen skal forsvinde. Og lidt mere langhåret, måske også frygten for, hvad vi skal gøre med den ekstra plads og det ekstra overskud, som vi vil opnå når vi giver slip på de gamle ting i vores liv.

I episoden gennemgår jeg hvordan vi kan overkomme frygten og bedre give slip på de ting, som vi ikke skal bruge længere. Og give plads til noget nyt i vores liv.

Og for at vise helt konkret hvad vi gør – så gennemgår jeg de ting, som vi har skilt os af med over de sidste par måneder, og tankerne bag.

Du kan lytte med her.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.