Frugal Friday

Frugal friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi/jeg:

  • Været barselsbesøg og medbragt store mængder af hjemmestrik. Alt strikket fra lageret i løbet af sommeren, så det er jo også en måde at rydde op i garnlageret på 🙂
  • Fået nyt tøj i min egen garderobe på den fedeste måde. Min gamle studieveninde, hvis børn arver tøjet fra drengene, har også store børn, så nogen gange kommer der også tøj retur, som storebror kan passe om et år tid. Denne gang var der to par bukser og to t-shirts, som jeg kunne passe i posen, og de er røget direkte i cirkulation. Pt. arbejder jeg hjemme cirka 4 ud af 5 dage, og det har lagt pres på mit eneste par jeans. Nu har de fået selskab. Der er faktisk sket lidt i den lille garderobe de sidste par uger, så jeg filmer en ny video næste uge og forklarer nærmere 🙂
  • Jeg har fixet stropperne til en babyhue for min ene svigering og lappet et hul i en lille babydragt til den anden svigerinde. Dette er også et frugal friday-punkt, selvom det ikke påvirker vores ting eller økonomi. Det er nemlig to stykker tøj i verden, som kan bruges igen og ikke går til spilde før tid. Jeg føler, at det er en skøn måde at bruge min tid på 🙂
  • Jeg fik endelig taget mig sammen til at give vores 15 år gamle sofaer en omgang læder-fedt. Når man kun har yndlingsting, så giver det ekstra god mening at passe godt på dem 🙂
  • Jeg er i gang med en større “ryd op i todo-listen”-øvelse, og har virkelig nået meget den sidste uges tid. Det er ren mental minimalisme at få ryddet ud i de løse ender, som har fået lov til at hobe sig op på det sidste.
  • I forbindelse med jobskiftet i august mistede jeg min arbejdstelefon, og skal derfor have en privat-telefon for første gang siden 2008. Jeg prøvede at slippe afsted med bare at skifte batteri på kæresten gamle telefon, men den virker ikke overhovedet, så nu har jeg bøjet mig og købt en “ny” telefon via Bluecity, som jeg har fået anbefalet flere steder fra.
  • Apropos telefoner, så er jeg tilbage på at lave X+12, ihvertfald ugen ud. Jeg trænger til ro i mit hoved, og har fået virkelig dårlige skærm-vaner. Igen, igen. Wish me luck 🙂

Iøvrigt, så skrev jeg flot om selv at lave sushi sidste uge. Det eneste med, at jeg opgav at lære nyt lige den dag, og købte take away til mig og drengene i stedet for. Det lykkes ikke altid at tage den smarteste og billigste vej. Heller ikke her hos os 🙂 #skidtpyt.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.