Vaner

#Hejunivers

Næppe havde jeg trykket udgiv på det seneste indlæg om manifest 2020, før universet sendte mig lige præcis det, som jeg manglede – næsten uden at jeg vidste, at det var det som jeg manglede. Det er jo det, som universet kan, og jeg er næsten holdt op med at blive overrasket. Men derfor kan man jo godt være taknemmelighed, og helt på røven over, hvor godt det virker at sige højt, hvad man ønsker sig. Og nu er mailen sendt, terningerne kastet og alt det der. Og tilbage er blot at vente, trække vejret og stole på, at det hele løser sig.

Og i ventetiden, vil jeg skrive videre på Den lille guide til opsparing, jeg er på femte gennemskrivning, og jeg kommer tættere og tættere på at sige det jeg gerne vil. Det er nervepirrende at sende bog-babyer ud i verden, til andre ukærlige bedømmelse, men jeg øver mig i mod 🙂 Og glæder mig til at give slip på bogen, så den kan komme ud og skubbe lidt til den måde vi tænker på og taler om penge og privatøkonomi. Apopros privatøkonomi, så tjek lige denne instagram-konto ud, her er meget inspiration at hente.

Nu vil jeg lave aftensmad til mine drenge og lade universet udøve sin magi imens 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

2 kommentarer

 • Charlotte Lind

  En dejlig post. Jeg er især vild med at nej …..er en hel sætning. Man kan jo altid supplere med tak.
  Fordi jeg har fulgt dig i lang tid nu, skylder jeg heller ikke andre end kreditforeningen, og i sidste uge sagde jeg min stilling op for at gå på efterløn. Jeg har været på nedsat tid med supplerede i et halvt års tid, men jeg var ikke længere glad for jobbet.
  Tak for dig og ha` en dejlig dag
  Vh Charlotte

  • Jane

   Hvor lyder det dejligt, det er så dejligt at høre, at andre kan bruge min “tænke-højt” blog til noget. Jeg er jo ved at skrive Den lille guide til opsparing, så jeg kan nå endnu flere med inspiration. Kh Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.