Minimalisme

Husmor-runden revisited …

Jeg fik mine egne ord serveret idag. I en samtale med en veninde, som fortalte, at hendes mand havde adopteret husmor-runden og som kunne berette, at manden var begejstret for den rolige morgen det skabte hos dem. Det mindede mig igen-igen om, hvad det er minimalisme kan give mig, når jeg vel og mærke selv følger min egen medicin 🙂

For der er lidt mange bolde i luften i disse dage, og det hjælper mig altid at sætte farten ned og rydde op i stumperne. Hvad hjælper dig, når du har lidt for travlt?

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

En kommentar

  • Ann

    Åh ja, det samme har jeg også tænkt. Jeg skal til at lægge tid ind til oprydning herhjemme om aftenen – åh, hvor det hjælper! Det samme når jeg kommer hjem fra arbejdet … det hjælper bare så meget, når der er ryddet op.
    Når jeg har travlt hjælper det faktisk at insistere på fem minutter hist og her, hvor jeg ikke skal noget. Jeg MÅ ikke bare løbe og løbe. Jeg SKAL sørge for, at der bliver pusterum også. Det prøver jeg at efterleve, i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.