11 In Minimalisme

Om langsomt løb, fine ord og et nyt projekt …

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket.

Jeg elsker at efteråret er ankommet med lavere temperaturer, frisk luft og flotte farver lige udenfor mine vinduer. Regnen er jeg ikke vildt begejstret for, men den følger åbenbart med i år. Efteråret bringer mig også tit en fornyet lyst til at løbe. Jeg er dårlig til at løbe, når det er varmt og vil meget hellere løbe i kulden end solen. Det kræver lidt tålmodighed at bygge basis-løbeformen op igen efter et halvt års tid i dvale, og det er hverken hurtigt eller kønt, men jeg løber fordi jeg har lyst, så det gør ingenting, at processen er langsom.

Iøvrigt er det nu to måneder siden, at Den lille guide til minimalisme udkom og I har taget så fint imod den. Min lille bog er blevet anmeldt/anbefalet af nogle dygtige mennesker, og jeg vil gerne dele deres fine ord her.

Trine Kok

Trine Staberg Petersen

Ditte HedegaardTrine Staberg Petersen

Maria Hartmann Rosenquist

Heartbeats.dk

Hanne Justesen

Har jeg mon overset nogen, så sig endelig til – og det samme, hvis der gemmer sig mindre positive anmeldelser derude – jeg vil jo gerne høre begge sider af historien 🙂

Jeg er gået lidt i tankeboks de sidste par dage. Det har været lidt uklart for mig, hvad mit næste projekt skulle være, men nu står det helt klart – at jeg selvfølgelig skal lave den podcast, som jeg selv går og mangler. En eftertænksom podcast om minimalisme, livsvalg, bæredygtighed, privatøkonomi og alt det andet, som jeg skriver om her på bloggen. Jeg er ikke helt afklaret med formen endnu, men jeg tror bare, at jeg går igang og så kan vi jo tilpasse løbende, hvis det er helt skævt.

Vil du lytte med?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Tina Marie Juul
  17. oktober 2019 at 16:55

  Jaaaaaa ? vil gerne lytte med. Især om privatøkonomi og minimalisme.

  • Reply
   Jane
   18. oktober 2019 at 4:53

   Taaaak, det vil jeg også meget gerne tale om 🙂

 • Reply
  Anne Marie
  17. oktober 2019 at 19:30

  Ja tak – vil meget gerne lytte med 🙂

  • Reply
   Jane
   18. oktober 2019 at 4:52

   YAY, tak 🙂

 • Reply
  Matilde
  17. oktober 2019 at 22:24

  Jeg vil også gerne lytte med, især hvis du inviterer gæster. De behøver ikke have en særlig profil inden for området, men jeg synes samtale-formen giver en meget bedre dynamik i en podcast end hvis der bare sidder én person og taler. Det kunne være sjovt og spændende med gæster som fx ikke er så kendt med området, eller som har truffet valg om at leve på en anden måde så værdierne og tilgangen ikke bliver indforstået.

  • Reply
   Jane
   18. oktober 2019 at 4:52

   Noteret, og helt enig – jeg tænker at det ville blive en blanding af begge dele – måske lange afsnit med interviews og lidt kortere med mine egne tanker (sådan lidt som et indlæg på lyd 🙂 Tusind tak for input!

 • Reply
  Pernille Wahlstrøm
  18. oktober 2019 at 4:29

  Jeg vil elske at lytte til din podcast. Det er også den jeg mangler. Så masser af jep herfra!

  • Reply
   Jane
   18. oktober 2019 at 4:51

   Tusind tak Pernille 🙂

 • Reply
  Hanne
  22. oktober 2019 at 13:12

  Ja for pokker. God ide!

 • Reply
  Henriette
  1. november 2020 at 22:51

  Jeg vil også gerne have lyttet med :/

  • Reply
   Jane
   4. november 2020 at 21:37

   Nu får du nok chancen 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.