Et bæredygtigt liv

Glæden ved en plan B …

Vi har ikke nogle pinse-traditioner, så vi holder bare forlænget weekend i disse dage, og derfor kom det lidt bag på os, at butikkerne har lukket. Så dagens menu gik fra den planlagte ret, til væltet køleskab/fryser. Heldigvis havde vi en rest indisk dahl i fryseren og ris på lager, så aftensmaden var reddet.

Jeg har længe ønske selv at prøve kræfter med at lave naan-brød, da det er ret dyrt og lidt kedeligt at købe færdiglavet. Denne opskrift var nem at følge, og det er et hit, at man bruger bagepulver fremfor gær. Det har vi nemlig altid på lager. Så nu er dahl med hjemmelavet naan-brød tilføjet til panik-ret-listen. De indeholder nemlig kun ingredienser, som vi altid har på lager.

Hvis ikke vi havde haft en plan B i fryseren, så var vi nok endt med en dyr og kedelig pizza-løsning, så ressource-nørden er glad.

Iøvrigt er dagen gået med hurtigt at få overstået ugens rengøring og tøjvask, og derudover har jeg strikket på en mindre version af den nemme babydragt, som også kommer gratis på bloggen snart. Og så har jeg lagt sidste hånd på bogen, som nu bliver sendt til nogle søde test-læsere. Jeg er så spændt på deres feedback. Det er lidt som at sende sin baby i den store stygge verden. Ret vildt.

Når bogen er udgivet, sætter jeg gang i foredragene, så hvis du kender et sted i nærheden af dig, som skal have besøg, så sig endelig til. Næste foredrag i kalenderen er den 26. september på Tårnby bibliotek, og jeg glæææder mig 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

En kommentar

 • Gitte

  Det lyder som en rigtig dejlig pinse.
  Her har den stået på middag med dejlige venner og deres børn, familiebesøg i dag.
  Ellers skal vi bare slappe imorgen og havde ryddet op i div garderober.
  I dag er en stor skænk, en sæk tøj, en reol og en hel kasse bloklys sendt videre ud hvor de gør glæde.
  Det er skønt at få det sendt videre og det giver så meget luft.
  Vi snakkede netop om, inden gæsterne kom, at det efter vores oprydning er tydeligt, at vi ikke længere bruger så lang tid på oprydning og rengøring som tidligere. Det er skønt at kunne nyde, at skulle have gæster uden at skulle bruge hele dagen på at ordne huset inden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.