4 In Ikke kategoriseret

Frugal Friday

Så er vi nået til fredag og endnu en omgang Frugal Friday her på kanalen. Mit ugentlige tilbageblik på de små ting, som vi har gjort i ugens løb, for at skåne pengepungen og jordkloden, og foretage mere bevidste valg. I denne uge har vi:

 • Spist rester fra kærestens arbejde, suppleret med frisk eller frossent grønt. Det er den evige genganger på listen, men det er simpelthen så luksus at få gratis, lækker mad, blot fordi nogle søde kantine-damer ikke vil lade den gå til spilde. Det tager vi ikke for givet på nogen måde.
 • Som jeg delte i verdens bedste facebook-gruppe, så spiser jeg (som den eneste i familien) konsekvent endeskiverne af rugbrødet (som i øvrigt er bagerrugbrød, også fra kærestens arbejde …. ajmenaltså…). I min verden så er endeskiver også mad, og jeg tager gerne en for holdet, hvis de andre helst vil være fri. Da jeg endnu ikke har fået overtalt manden til at få høns, og øllebrød ikke er på vores madplanturnus, så ville alternativet være at smide dem ud – og det sker ikke på min vagt ?
 • Jeg er ved at lægge sidste hånd på Den Lille Guide Til Minimalisme, som udkommer til maj. Det er ikke et spare-hack, men bogen vil (håber jeg) give lidt ekstra indtjening over de næste par måneder, og en del af vejen til en sundere privatøkonomi, er ikke kun at spare, men også at være åben for muligheden for at tjene mere.
 • Jeg har sat lidt mere hjemmestrik til salg her, og håber at få sendt lidt mere ud i verden i de næste par uger. Der kan virkelig ikke være mere på hylderne, og det er ikke rigtigt et alternativ at pause strikkeriet.
 • Lillebror har bestemt menuen her til aften, og bestilt risengrød. Egentlig havde jeg besluttet mig for at købe den færdiglavede version, men så blev jeg nærig og endte med at lave den selv. Jeg skal jo gerne være villig til at tage min egen medicin 🙂

Har du iøvrigt hørt min snak med Ophelia Møss om minimalisme? Jeg kan virkelig anbefale at følge hendes podcast, der handler om privatøkonomi og investering. Seneste afsnit handlede om pension, hvilket fik mig til at kigge ind på MinPension og bestille et møde hos en pensionsrådgiver. Nu er rådet givet videre 🙂

God weekend derinde.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mette
  5. april 2019 at 17:14

  Jeg elsker den friske endeskive, mmm med ost – det er jo dobbelt op på sprød skorpe.
  Den sidste tørre en af slagsen, not so mutch.
  Så dem er jeg begyndt at fryse ned. Når jeg har nok laver jeg enten müsli af dem eller bager de her boller. Som snildt kan koldthæves og bruges til morgenmad i weekenden. De kan også fryses ned og varmes i ovnen, hvis de skal bruges til suppe eller madpakken.
  https://www.storbyfarmen.dk/ollebrodsboller-fa-brugt-den-sidste-rest-rugbrod/

 • Reply
  Tanja
  7. april 2019 at 0:55

  Jeg får ofte at vide, at kantiner ikke må give overskudsmaden væk pga. hygiejne. Hvordan kommer de uden om det på de mands arbejde? Eller er det bare en skrøne?

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  7. april 2019 at 10:20

  Haha, punkt 1 er bare mig 😀 Evig nem-aftenvagt-madpakke-klassiker.

 • Reply
  DorteS
  7. april 2019 at 10:41

  Jeg smider også endeskiver i fryseren. Når der er en god posefuld, tages de op og skæres ud. Dernæst olie og havsalt i solide mængder, i ovnen – og så er der gratis rugbrødschips!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.