Et bæredygtigt liv

Om at strikke baglæns, rester og den der skærm …

Som du kan se på billedet, så strikkede jeg baglæns idag. Jeg øver mig i, at det skal være okay at lave det om, som ikke bliver godt. Og i at glemme den spildte strikketid. Det er et levn fra da drengene var små, og strikketiden knap og skulle udnyttes optimalt. Nu, hvor larm og støj er blevet 6 og 9, så har jeg al den tid til at strikke, som jeg vælger at have. Når jeg ikke laver umulige benspænd for mig selv.

Projektet, der bliver strikket baglæns er strikket i et lækkert øko-garn fra Garnudsalg. Det er virkelig lækkert, men jeg mangler at finde ud af, hvordan det holder i længere tids brug. Jeg forventer ikke det umulige, ren uld holder naturligvis kortere tid en kunststoffer, men mange af mine sweatre er brugt i årevis og holder sig så fine.

Iøvrigt, så bestod dagens menu af pasta og kødsovs, med brød og salat fra igår. Kødsovsen var en lille rest fra søndag, der blev blandet op med en dåse hakkede tomater, og pyntet med osteskiver (også fra søndag) og så var der fint aftensmad endnu en dag 🙂 Jeg forstår ikke dem, som ikke kan lide rester. Rester er jo egentlig bare den mad, som du godt kunne lidt en anden dag – og nu får det det igen 🙂

Apropos igen, så jeg jeg igen – ligesom Karoline –  i cirkler om, hvordan jeg skal få en mere fornuftigt skærmforbrug. Jeg er vil med de fællesskaber, og den “sæbekasse”, som bloggen og verdens bedste facebook-gruppe – men jeg vil også gerne være mere analog og være mere tilstede i den virkelig verden. Jeg prøver endnu en omgang x + 12, for det er den eneste metode, der har hjulpet mig indtil videre. Wish me luck.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

4 kommentarer

 • Kristine

  Jeg er /pinligt/ dårlig til rester, men det er fordi min stakkels lille hjerne slet ikke kan fokusere på andet end en (urimelig) risiko for bakterier der kan have udviklet sig i maden, hvilket jeg jo godt ved ikke passer. Det er helt klart på listen over ting der skal kigges på i 2019, for gider ikke have det sådan at jeg ikke tør spise mad bare fordi det har stået i køleskabet i to dages tid!

  • Jane

   Hej Kristine. Måske du skal vænne dig til at fryse maden ned med det samme, så skal du ikke bekymre dig for bakterierne, men kan varme det op direkte fra fryseren. Det passer selvfølgelig ikke til al mad, men det er en start 🙂

  • Jane

   X + 12 betyder, at du kun er online to gange i døgnet. Kl x, fx kl 8 om morgenen og så først igen kl 20. Simpelt at forstå, svært at overholde …!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.