Frugal Friday

Frugal Friday

På gentagne opfordringer, eller i hvert fald en enkelt, vender Frugal Friday nu tilbage efter en mindre pause. Frugal Friday er det ugentlige tilbageblik på de små ting, som vi har gjort i ugens løb, for at skåne pengepungen og jordkloden, og foretage mere bevidste valg.

I denne uge har vi:

 • Spist rester fra mandens arbejde/rester fra skiferien hver-eneste-dag. Det er simpelthen den største luksus at kunne tage rester frem fra fryseren, og bare lave lidt tilbehør. Særligt denne uge, hvor vi skal akklimatisere efter en skøn skiferie, og vi begge har overflod af nye opgaver på arbejde.
 • Udnyttet, at størstebarnet ønskede sig tøj i fødselsdagsgave til at give ham tøj, som han alligevel skulle have, men også virkelig ønskede sig. Det er win-win i min bog. (Bare rolig, han får ikke kun tøj ?)
 • Solgt en overskudssweater, hvilket giver mere plads i skabet og flere penge på kontoen.
 • Lavet forårsrengøring på alle cykler, så de holder bedre og er bedre at køre på. Det er ingen sag at vælge cyklen fremfor bilen, når cykler kører godt.
 • I samme boldgade: Cyklet på arbejde hver eneste dag. I regn og blæst. Og selv i det vejr, som denne uge har budt på, så vil jeg tusind gange hellere cykle end sidde stille i en bil #luksusliv

Iøvrigt, så skrev jeg tidligere på ugen, at nu vil jeg ikke strikke mere før bogen er skrevet færdig. Det holdt fire dage, hvilket er ret meget, hvis man kender mig 🙂 Men nu er jeg tilbage på at strikke – og mit liv er 75 procent bedre igen!

Jeg har udtrukket to vindere på sidste indlæg, og jeg skriver direkte til vinderne i kommentarfeltet. Og jeg håber virkelig, at I andre også har fået lyst til at tage med – jeg glæder mig ihvertfald til at blive klogere.

Apropos aktier, så starter jeg en ny challenge op imorgen, som kombinerer nogle af mine yndlingsemner, minimalisme, købestop og investering 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

2 kommentarer

 • Mille

  Tillader mig at liste op her for egen motivations skyld:
  • skaffet plast og bioaffaldscontainere til mit arbejde, så 70 mennesker nu bliver nødt til at sortere?
  • tog i Brugsen for at købe færdigret ovenpå en lortedag – men endte med madspildsindkøb der nu skal tilberedes.
  • har kun gået eller cyklet på arbejdet i denne uge.
  • har brugt 60 kr siden sidste fredag fra mine “lommepenge” 50 kr til sammenskudsbuket til bekendt og 10 kr på en brugtboggave til min mand
  • sendt teenagebarnet til sin første klimademo på Christiansborg.

 • Kristine

  Hej kære Jane.
  Måske lidt underligt at kommentere her, men jeg vil bare sige tusind tusind tak for alt den inspiration og det skub du har givet mig til at lave så mange positive forandringer i mit liv. Jeg elsker dit univers, og din blog er en af dem jeg besøger allerallermest. Du kan noget helt særligt, og efter at have hørt dine tanker hos Ophelia Invest Talk fik jeg endelig taget mig sammen til at få oprettet mig på Nordnet og få købt min første aktie.
  Tak for alt det gode du er, og jeg glæder mig så meget til at følge med videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.