4 In Købestop/ Minimalisme

Blinde vinkler …

Godt, lad os være ærlige. Jeg er langt fra den perfekte bevidste, grønne forbruger, som jeg måske burde være som fortaler for købestop og bevidst forbrug. Men det er alligevel sjældent, at jeg falder så tungt igennem som idag. Dagen har nemlig budt på køb af helt splinter nyt tøj til drengene … fra… tada… H&M, og knapper til min nye cardigan fra Søstrene Grene. Så fik jeg vist smidt penge nok efter de onde kapitalister.

Og dagen sluttede af med en tur i min yndlings-genbrugsbutik, hvor jeg købte ikke et, men to par sorte jeans, som jeg ved nærmere prøvning derhjemme måtte konstatere, bare slet ikke var mig. Så de kan ryge lige tilbage igen. Så deeeeet …!

Til gengæld så kom posten med garnbunken ovenfor fredag, så jeg taber også stort på minimalisme-fronten 🙂 Nåh, bedre held med at redde verden imorgen … 🙂

Sov godt derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mette
  23. september 2018 at 4:24

  Efter besøg i to forskellige genbrugsbutikker,den ene endda 40min væk med offentlig transport, og et forgæves kig på reshopper, endte jeg med at købe gummistøvler til ældste barnet i føtex. Udflytter gummistøvlerne var pludselig for små og de meldte jo styrtregn her i weekenden. Så selvom jeg ellers troede vi kun klare den kolde sæson ud andre nykøb end vinterstøvler, måtte jeg krybe til korset. That’s life… god weekend til dig.

  • Reply
   Jane
   23. september 2018 at 11:21

   Jeps, that’s lift, selvom vi gerne ville være perfekte bæredygtigheds-ninjaer, hver dag, hele tiden. Tak for at være uperfekt med mig 🙂

 • Reply
  Pia
  24. september 2018 at 16:04

  Tillykke, du er menneskelig ;0)

  • Reply
   Jane
   26. september 2018 at 16:11

   Tak, også i den grad 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.