Købestop

Købestop evaluering – uge 2

Anden uge med købestop er klart gået bedre end uge 1. Og helt ærligt, ligegyldigt hvor meget jeg føler, at købestop ikke handler om at bo i en jordhule og bruge nul kroner, så virker det stadig spøjst at starte ud med en uge af den kaliber. Men næste uge bliver endnu værre, for vi har kik på en ny cykel til storebror, og det bliver mildest talt en dyr fornøjelse.

Men når man er en cykelbegejstret familie, som helst tager cyklen fremfor bilen i det daglige og gerne cykler lange ture med drengene, så skal udstyret være i orden. Vores strategi er, at vi køber cyklerne nye, bruger dem til begge drenge, og sælger dem igen. Vi plejer at kunne få cirka det halve af prisen igen, og det er billigt sluppet for cykler, som vi har fået 3-4 gode års brug ud af 🙂

Anyway, her er ugens forbrug:

  • Mad: 410 kr. Det er noget under budgettet, men vi har spist rester fra fryseren, haft drengene hos bedsteforældrene et par dage og været væk i weekenden.
  • Bilvask: 120 kr. Vi prøver at passe godt på vores gamle bil, og en vask + behandling med diverse, holder den pæn og mere modstandsdygtig overfor det faktum, at vi desværre hverken har garage eller carport til den.
  • Benzin: 514 kr. Vi cykler på arbejde de fleste dage, så pt. skal der kun benzin på bilen cirka hver anden uge.
  • Take away 198 kr. Vi havde lyst. Punktum.
  • Samlet: 1.242 kr.

Bonus-info, så har vi solgt en teknikdims og en gammel brødskærer på dba i løbet af weekenden, så der er også gået lidt penge ind på kontoen. Så økonomisk en ganske fin uge.

Hvordan er din uge gået?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.