Madopskrift

Opskrift: Æggekage a la væltet køleskab

En god måde at få brugt rester fra dagen før, er at putte dem i en æggekage. Det er mest velegnet for en rest kartofler, kød, råkost, kogte grøntsager eller ris – og knap så velegnet for en rest grøn salat eller suppe 🙂 Æggekagen kræver blot ingredienser, som de fleste har fast i køkkenet, og kan endda tåle at blive frosset ned. Så alt i alt den perfekte reste-redder-ret.

Ingredienser (fire personer)

4-5 æg

3-4 del mælk

En rest fløde/cremefraiche/A38, hvis du har

2-3 del revet ost af den slags, som du alligevel har liggende, evt. almindelig gul ost/feta/hytteost/parmesanost.

salt og peber

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienser sammen i en skål og rør blandingen godt sammen.

Skær de udvalgte rester i tern, og læg dem i et fad.

Hæld massen ud over resterne i faddet, og sørg for, at massen dækker jævnt.

Sæt i ovnen på 180 grader (varmluft) i cirka 40 minutter.

Kan serveres med råkost, salat og brød.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.