2 In Anbefalinger

Inspiration og lidt om første “skoledag”

Jeg vil anbefale jer at læse dette indlæg, hos Thea fra Nordrobe, hvor hun skriver så fint om de tanker, som hun gør sig i forbindelse med sin forbrugsfaste. Det er også min egen oplevelse i forbindelse med købestop og bevidst forbrug, at min taknemmeligheds-muskel bliver trænet af at holde en pause fra hovedløst at købe nyt, og derved få jeg ro til at glædes ved det, der kommer til mig og det som jeg allerede har 🙂 Denne taknemmelighed er også grundkernen i mit ønske om at leve med mindre. Når jeg omgiver mig med mine yndlingsting og fjerner det overflødige, kan jeg nemmere mærke efter, hvad det gode liv er for mig.

Apropos det gode liv, så havde jeg første arbejdsdag på min nye arbejde idag, og jeg stor-nød at starte dagen med en frisk cykeltur. At den så var til den meget friske side, på grund af vintervejret i disse dage, det kunne ikke fjerne min glæde. Men det er hårdt at starte nyt arbejde, efter så mange år det samme sted. Det føles lidt som første skoledag, og jeg glæder mig til, at jeg kan finde lidt bedre rundt, og kender lidt flere ansigter end jeg gør nu. Til gengæld er jeg helt sikker på, at den ekstra energi, som jeg bruger på at skifte arbejde, er godt givet ud, når det giver mig 1,5 timer ekstra med drengene hver eneste dag.

Nu har jeg fortjent strikketid, og et glas rødvin. Basta.

God aften derude.

-0-

 

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Monika
  2. marts 2018 at 9:00

  Den følelse kan jeg godt forstå. Jeg ønsker også at skifte arbejde til et nærmere hjemmet. En besparelse på over 2 timer dagligt vil man mærke. Jeg er glad for at det lykkedes dig, så skal jeg bare krydse fingre for at jeg også kan komme i samme situation 🙂

 • Reply
  Jane
  4. marts 2018 at 19:55

  Tak for din hilsen, jeg håber virkelig også at jobjagten lykkes for dig. Det bliver en helt anden hverdag, med al den tid til overs 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.