Frugal Friday

Frugal Friday

Her på årets første fredag, er det tid til endnu en omgang Frugal Friday, og i denne uge har vi/jeg:

 • Spist rester fra mandens arbejde eller fryseren 4 ud af 5 dage, og har derfor kun måtte handle mælk, frugt og grønt, hvilket nok gør det til årets billigste uge rent madmæssigt.
 • Endelig fundet et par nye (for mig) jeans på den blå avis. De er knap nok brugt, og til under halv pris. Den eneste grund ti,l at jeg “tør” købe bukser uden at prøve dem først, er at jeg kender både mærke, størrelse og model, så der var ingen risiko for fejlkøb.
 • Kunne hente min jeans på min cykeltur hjem, så jeg sparede portoen 🙂
 • Cyklet de dage, hvor det var muligt uden at blæse eller regne væk, hvilket sparer på benzin og togkort.
 • Solgt en sweater og en gammel jakke. Det er en del af min udfordring, også at få solgt lidt af tingene og få lidt ekstra penge i kassen.
 • Sørget for, at mine overarbejdstimer fra sidste år bliver udbetalt, og de ekstra penge går direkte ind som ekstra afbetaling på banklånet. Hurra.
 • Sørget for at få byttet de julegaver, som vi havde fået dobbelt, og har fået gavekort, som kan bruges, hvis vi opdager, at vi mangler noget i løbet af året.

Nu er det din tur, hvis du vil prale af dine spare-hacks fra ugens løb 🙂

God weekend derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

3 kommentarer

 • Katrine Findsen

  – Jeg har haft madpakke med på job to dage og sparet den dyre og ikke ret lækre kantinemad de dage – ikke helt i mål, men det er da en start:-)

  – Jeg har fundet og hentet et vitrineskab til vores stue helt gratis fra en Facebook-gruppe, hvor vi bor – det var præcis
  sådan et, vi ledte efter:-)

  – Vores store pige blev jublende lykkelig over det prinsesseslot, jeg fandt til hende i en storskraldsgruppe på Facebook og hentede på vej fra arbejde i onsdags.

  – Jeg pakkede en kæmpe pose børnetøj og forærede væk i en rotationsgruppe på Facebook.

  – Madplanen har hele ugen taget udgangspunkt i fryser, skuffer og skabe, så det har været en billig uge (købte så til gengæld dyr rødvin i dag:-))

  – Jeg har holdt mig i skindet under udsalget og kun købt mig en ny frakke. Jeg har slidt min gamle (genbrugs)frakke op og har trevlet alt igennem efter en ny brugt. Fandt præcis den, jeg ønskede mig til en billig penge. Ikke bæredygtigt nødvendigvis (selvom den kommer til at bo her, til den slides op), men økonomisk bevidst om ikke andet.

 • Hope

  Jeg har os spist rester.
  Købt øko basisvarer i Netto med 25% rabat.
  Fundet ud af at noget tøj på udsalg kun var nice to have og ikke need to have, så det blev ikke købt?

 • Katrine

  Her har jeg lagt to annoncer op på dba til gratis afhentning og begge bliver afhentet i næste uge. Fedt, når andre kan bruge ens bras og vi ikke skal bruge ressourcer på lossepladsen osv. Ellers har jeg cyklet på arbejde og haft madpakke med alle dage. Jeg har også brugt lidt tid på at undersøge mulighederne for tog fremfor fly til vores sommerferie, men jeg er endnu ikke kommet i mål. Det er lidt mere bøvlet end jeg er vant til, så skal lige bruge lidt mere tid på at sætte mig ind i det 🙂
  God weekend. Kh Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.