Frugal Friday

Frugal Friday

  • Ugen bød på en julefrokost for mit eget vedkommende, og jeg kastede mig ud at sy en ny kjole af stof fra lageret, men den blev ikke helt som jeg havde tænkt mig. Så jeg endte med at gå genbrugsvejen, og bruge den kjole, som jeg købte til et bryllup i sommers. Jeg følte mig godt tilpas, og blev endnu engang mindet om, at i størstedelen af alle tilfælde kan jeg bare bruge noget tøj, som jeg har i forvejen 🙂
  • Min kæreste fik rester med hjem fra køkkenet på hans arbejde, hvilket sikrede aftensmaden i to dage i træk. Skønt både at redde mad fra at blive smidt ud, og slippe for at lave mad 🙂
  • Jeg syede hynder for en nabo mod en mindre betaling, som går direkte til afbetaling af gæld.
  • Overraskende nok, så virker det til, at mine vinterstøvler kan holde en sæson mere. Jeg sørger for at holde dem ekstra godt renset og pudset, og krydser fingre for, at jeg kan vente med at købe nye til næste år 🙂
  • Vi havde årsdag igår, og istedet for at gå ud og spise, har vi besluttet os til at købe sushi i aften, og holde en hyggelig hjemmeaften med drengene. Så kan vi tage ud og spise på et andet tidspunkt, som ikke er december måned….!
  • Min sorte, løse uldsweater, som jeg købte som genbrug for et par år siden, er ved at give helt op på albuerne. Så jeg har fundet noget garn frem fra lageret, og er igang med at strikke en erstatning. Jeg tror nu også, at jeg sætter albuelapper på den gamle sweater, så kan den måske holde lidt længere 🙂 Så har jeg to at skifte imellem.

God weekend derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.