Frugal Friday

Frugal Friday

  • IMG_1921Søndag holdt vi fødselsdag for manden i huset. Menuen stod på lutter hjemmelavet mad, og masser af is fra fryseren. Der blev en del rester tilbage, som vi havde stor glæde af som aftensmad mandag og tirsdag. Jeg faldt over tre flotte skjorter i genbrugen. De er i storebrors næste størrelse, så de er lagt i skabet indtil han tager et vokseryk igen. Pris 60 kroner.
  • Jeg har længe ledt efter en termokop til når vi besøger familien sydpå. Turen tager 1-2 timer, og det kunne være rart at tage morgenkaffen med de dage, hvor vi kører tidligt. Endelig fandt jeg den perfekte kop. Stadig med prismærke fra butikken. Og til den rørende sum af 20 kroner. Jeg er glad for, at jeg ikke opgav jagten 🙂
  • Jeg bruger altid resten af vandet fra kanden med vand på bordet til at vande blomster, istedet for at hælde det ud i håndvasken, tager korte bade og lærer drengene ikke at lade vandet løbe uden grund.
  • Jeg drikker ikke to-go kaffe, køber ikke ugeblade, køber (næsten) ikke nyt tøj, køber generelt ikke “ting”, hænger det meste af vores vasketøj på snoren for at lufttørre og fravælger take away mad. Det er de små ting, der gør en forskel.

Anti-frugal: Min cykel var punkteret, og jeg betalte 149 kroner for at få skiftet slangen (den var helt ødelagt) hos vores lokale cykelsmed. Det var ALLE pengene værd, og jeg kan nu igen komme ud i verden i hurtigere tempo end gang.

Imorgen går turen til fejring af min svigerindes fødselsdag. I Bonbonland. Hun kunne få billige billetter, og vi tager madpakke og frugt med, og når først man har betalt entre, så kan man prøve det hele. Til gengæld regner vi med at spise mindst to is per næse. Det gælder om at opretholde en balance 🙂

God weekend derude.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.