6 In Minimalisme

Tøm fryseren-udfordring

FullSizeRender (13)

Selv efter anvendelse af de mest kreative pakkemetoder, kunne vi for to uger siden, til sidst ikke få plads til mere i fryseren, så jeg begyndte at indarbejde en støre frekvens af restedage, så vi kunne få ryddet godt i fryserens indhold. Efter et par uger er der ved at være lavvande igen, og de lidt mere ukurante rester på bunden af fryseren dukker nu frem. Det er min tanke at bruge anledningen til at få tømt helt ud i fryseren, så jeg sikrer, at der ikke “drukner” noget i mængden. Som beskrevet her: www.projecthandmade2014.wordpress.com/2016/02/15/minimalism-in-the-kitchen/så er det vigtigt at få brugt de rester man lægger i fryseren, ellers sker der bare udsat madspild.

Så næste uges madplan skal have udgangspunkt i fryserens indhold, så vi kan få brugt de sidste rester, der gemmer sig på bunden. Mandagens menu står på en indisk inspireret gryderet, hvor jeg kan få brugt en ris-rest og et stykke kalkunbryst fra fryseren, kombineret med hakkede tomater og kokosmælk fra køkkenskabet. Retten skal bare suppleres op med noget grønt, så er aftensmaden i hus. Tirsdag står på kyllingebryst med stuvet hvidkål, med ristet rugbrød, hvor kød og brød er fra fryseren. Der gemmer sig også flere ris-rester, frikadeller, rejer og kyllingekød, der skal bruges før udfordringen er gennemført, så de næste par uger skal der primært købes grønt, frugt, rugbrød og mælk. Så som en bonus, så bliver det også et par billige uger på madfronten, hvilket jo er en fin bivirkning 🙂

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hope
  20. april 2016 at 3:45

  Vi er også i gang med at få spist fryserne, vi har 2 store. Vi var ellers halvvejs, men så kom påsken, hvor der var meget godt til halv pris, og den blev fyldt op igen, men nu er vi i gang igen.

  • Reply
   projecthandmade2014
   20. april 2016 at 6:12

   Dejligt at I er godt på vej, så er der et par billige mad-måneder forude 🙂

 • Reply
  Lone
  20. april 2016 at 5:07

  Tak for inspirerende indlæg! Jeg læser trofast med og suger til mig af dine gode fif!
  Din pizza ser lækker ud – har du en god opskrift på pizzabund du vil dele?
  Mange hilsner fra Lone

  • Reply
   projecthandmade2014
   20. april 2016 at 6:14

   Tak for dine søde ord. Jeg får lige skrevet ned næste gang jeg laver pizzaer, så skal jeg nok lægge opskriften ud på bloggen.

   • Reply
    Lone
    20. april 2016 at 15:47

    Lækkert. Det vil jeg glæde mig til.
    Tak for det.
    Hilsen Lone

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.