8 In Minimalisme

Redesign made easy, og om at være i mål med forårsgarderoben

IMG_1209.JPG

Jeg har længe ledt efter en boucleagtig jakke til arbejde. Så længe, at jeg til sidst besluttede at jeg ville sy en selv. Men sidste fredag fik jeg forvildet mig ind i en genbrugsbutik på Østerbro, som jeg normalt ikke går ind i, og der hang denne smukke, frynsede sag. Samme aften fik jeg fjernet kantbåndet, og den fik et noget mere roligt indtryk.

Jeg har valgt at lade kanterne stå rå frem, så jeg skulle ikke engang have symaskinen frem til denne omgang redesign, så det føles næsten som at snyde…

IMG_1264

På billedet ovenfor ses den før jeg vaskede den. Efter vask er den lidt kortere (det kan svare sig at tjekke om der er uld i tøjet, før det ryger på ikke-uldprogram) men det passer mig faktisk fint, da jeg godt kan lide korte jakker, og det er nemmere at bruge korte jakker til både jeans og nederdele.

Status er nu, at jeg ikke mangler noget tøj overhovedet. En lidt skør tanke, at alle mine forårsgarderobe-behov er klaret via genbrug. Det er vist ny rekord selv for mig. Til gengæld kunne jeg godt overveje at sy en enkelt lys sommertop, eller to, hvis jeg finder silke med et fint mønster. Men jeg står ikke og mangler noget som helst lige nu, så hvis jeg også kan afholde mig fra at skabe nye behov, så behøver jeg ikke tænke mere på tøj i den næste tid.

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Hope
  14. april 2016 at 4:40

  Vildt hvor stor en forskel det gjorde at fjerne frynserne.

  • Reply
   projecthandmade2014
   20. april 2016 at 6:08

   Ja ikke. Det er sjovt, hvor lille en ændring det kræver før tøjet får et helt andet udtryk 🙂

 • Reply
  Line /@alleelskeragnes
  14. april 2016 at 4:54

  Så fin uden frynser!
  Hvis du er på jagt efter silkestoffer, så prøv at kigge hos Fabricminds. Jeg mener de har en del fine silke-metervarer lige nu.

  Line / @alleelskeragnes

 • Reply
  Hella
  15. april 2016 at 4:23

  Hvor er den sej !

 • Reply
  Hersom
  16. april 2016 at 18:50

  Den er virkelig flot! Det kan sagtens betale sig at tænke lidt i ændringer på tøj 🙂

  • Reply
   projecthandmade2014
   20. april 2016 at 6:09

   Mange tak, jeg er virkelig også glad for den nu. Det er sjovt at der ikke skulle mere til 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.