Frugal Friday

Frugal Friday

foto222

  1. Jeg købte tre par jeans til storebror i den lokale genbrug. Han er ved at vokse ud af de sidste i størrelse 116, så der skulle lidt flere par til i næste størrelse.
  2. For at blive i bukse-kategorien, så lappede jeg to par af storebrors jeans, et par lange uldbukser og et par af lillebrors bukser. Endnu et slag vundet i kampen om huller på knæene.
  3. Storebror ønskede sig pizza til både frokost og aftensmad på hans fødselsdag, og jeg lavede (gode) hjemmelavede pizzaer for en brøkdel af prisen for købepizzaer.
  4. Jeg købte en rigtig fin fleece jakke i størrelse storebror i den lokale genbrug, og vi er nu klar til foråret for så vidt angår overtøj for begge drenge (lillebror arver fra storebror og en ældre fætter). Så mangler der kun fodtøj, og det køber vi først i sidste øjeblik, da deres fødder nemt kan vokse to størrelser pr. sæson.
  5. En del af lillebrors fødselsdagsgave til storebror var en stak perleplader købt i genbrugen til 1/5 af nyprisen. Det er umuligt at se, at de er brugte, og udvalget var bedre end i legetøjsbutikken.
  6. Jeg købte en kort sort jakke og en stribet herreskjorte til mig selv til redesign (nærmere følger i et senere indlæg).
  7. Vi var på biblioteket for at låne nogle nye tegneserier til godnatlæsning. Jeg anser biblioteket som en form for fjernlager, som gør at vi ikke behøver overfyldte boghylder på børneværelset for at have noget nyt at læse med drengene. Og hvis vi skulle falde over en yndlingsbog, kan vi altid købe den efter at have “testlæst” den først.
  8. Jeg reparerede kanten på en skjorte, som var gået op. Den er nu god som ny igen 🙂

God weekend derude.

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.