Frugal Friday

Frugal Friday

fotogg

Efter endnu en dejlig uge, er vi nået til fredag,  og dermed er vi også nået til ugens nøjsomheds-højdepunkter.

  1. Søndag spiste drengene og jeg alene, og vi hyggede os med rester fra fryseren og en hurtig råkost af ting vi, som allerede var i køleskabet.
  2. Mandag lavede jeg en omgang “væltet køleskab”, som bestod af porrer, en rest kylling og en rest grovris med hakkede tomater, kokosmælk og fløde. Maden faldt ikke i drengenes smag og resten blev lagt i fryseren til en tænkepause. Efter et par dage fik jeg ideen at bruge resten som kødsovs i en lasagne, så med et par dåser hakkede tomater, bechamelsovs og pastaplader fra skabet genopstod den som en virkelig lækker lasagne. Fik jeg sagt, at jeg elsker rester 🙂
  3. Min taske, som jeg fandt i genbrug til ingen penge, og som jeg er virkelig glad for, er begyndt at gå op i foret (igen) og jeg skyndte mig at sy den før flængen blev værre. Der er, belært af erfaring, meget tid sparet ved at reparere skader hurtigt, før de bliver værre. Der er intet galt med læderet overhovedet, så for mig er det stadig umagen værd at reparere på foret.
  4. Jeg var på en arbejdsrejse torsdag, og huskede at medbringe snacks hjemmefra, så jeg ikke blev tvunget af lavt blodsukker til at købe noget tilfældigt (og dyrt) undervejs.
  5. Vi har netop fået vores aconto-regninger for forbrug i det nye hus, og for at få et overblik over, hvad vi reelt bruger fører vi oversigt over vores el- og vandforbrug de næste fjorten dage. Hvis aconto-regningen er for høj får vi den sat ned. Så kan de “sparede” penge gå til ekstra afbetaling af gæld og vi sparer renter i det lange løb.

Nu er det strikketid 🙂

Hav en dejlig weekend derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.