10 In Købestop/ Minimalisme

Back to reality

IMG_0370

Det har på alle måder været en rolig, og helt udramatisk juleferie i vores lille hjem. Selvom vi har kørt mere end 600 km med masser af besøg indlagt hos familie og venner, så har tempoet hele tiden været, så vi alle kunne være følge med. Og vi har nydt at have mange hele dage i vores stadig ret nye hus, og føler os mere og mere hjemme for hver dag.

Jeg har stort set tilbragt hele juleferien i denne top, som klart går ind på førstepladsen på hitlisten over hjemmesyede ting i 2015. Jeg håber, at 2016 giver mere sytid, men mit næste projekt er en habitjakke, og det kræver markant mere tilløb og omtanke end denne type top, som jeg næsten kan sy i søvne efterhånden. Så det kræver lidt mere fokus end jeg kan samle lige nu.

Et perfekt match til min nye top er en højhalset sweater, som jeg strikkede for noget tid siden. I juleferien har jeg brugt denne kombination med sorte jeans de fleste dage 🙂 Så er det ingen sag at have en lille garderobe.

IMG_0404

Min plan for 2016 er at fortsætte mit fortsæt for de sidste to år, og opretholde mit købestop efter reglen om, at når der opstår et reelt behov har jeg følgende muligheder (i prioriteret rækkefølge):

 1. Sy tøjet selv.
 2. Finde tøjet som genbrug.
 3. Købe fra nyt (så bæredygtig en variant som muligt).

Jeg leger lidt med tanken om,  hvordan jeg skal dokumentere mine køb i 2016. Jeg har en ide om, at mit købestop for tøj har bredt sig til at påvirke alle køb, som jeg foretager, og det kunne være interessant at finde ud af om det rent faktisk er rigtigt.

Hav en god aften derude 🙂

 

 

 

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Britt
  5. januar 2016 at 13:36

  Det er da også en usandsynlig lækker top. Smukt materiale og rigtig fin pasform, gid jeg kunne trylle sådan en frem 😉

  • Reply
   projecthandmade2014
   5. januar 2016 at 13:58

   Mange tak for din søde kommentar. Jeg er virkelig også glad for den ?

 • Reply
  Susanne
  5. januar 2016 at 15:34

  Den er virkelig fin og det er trøjen også. Garnet ser lækkert og blødt ud.

  • Reply
   projecthandmade2014
   5. januar 2016 at 20:39

   Mange tak! Begge dele er også dejligt bløde, og ret rare at have på, da det er henholdsvis 100 procent ren uld og 100 procent ren silke.

 • Reply
  Sarah
  7. januar 2016 at 11:22

  Jeg er vild med dit sæt!! Det er SÅ flot! Du er en stor inspiration!!!

 • Reply
  Sandra
  12. januar 2016 at 10:25

  Dit projekt er simpelthen så inspirerende – så jeg nu tit og ofte overvejer ting både to og tre gange inden jeg køber helt nyt, og ihvertfald ikke køber helt nyt inden jeg liiige har været forbi den lokale “genner”. Men bare overvejelsen og “stop-op” har haft indflydelse på køb (og ikke-køb) og det er virkelig dejligt – så tak for inspirationen!

  • Reply
   projecthandmade2014
   18. januar 2016 at 18:47

   Tusind tak for dine søde ord. Det er også netop opfordringen til at tænke sig om en ekstra gang før man køber nyt, som jeg gerne vil sende ud i verden. Og at opfordre til bare at købe de ting, der virkelig giver glæde 🙂 Hav en dejlig aften.

 • Reply
  Bente
  15. januar 2016 at 19:54

  Wauw det er en virkelig flot top

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.