Minimalisme

Om at bruge rigtig rigtig mange penge

foto59

Mit købestop og det dermed begrænsede nyindkøb af ting til mig selv har efterladt et overskud på kontoen. Overskuddet har jeg brugt på at sætte min afbetaling på SU-lånet i vejret dels ved at forhøje den månedlige afbetaling og dels at foretage flere ekstraordinære afbetalinger. Målet har været at blive gældfri, men det kommer ikke til at lykkes (det næste stykke tid).

foto (6)

Jeg har nemlig købt et hus – eller det vil sige – vi har købt et hus, hvilket indebærer en markant forøgning af den samlede gæld i vores lille familie. Men til gengæld stemmer huskøbet fint overens med tanken om at bruge pengene der, hvor det giver mest mening for os. Mit projekt har aldrig handlet om slet ikke at penge, men om at vende et hovedløst forbrug til at vi velovervejet bruger vores penge, der hvor de skaber størst glæde for os. Og efter at have kigget efter et hus i snart to år dukkede det rigtige endelig op. Et nybygget rækkehus (færdig i efteråret 2015) med verdens mindste have, men med plads til at drengene  kan få deres egne værelser og til, at jeg kan få et sy/strikke/hobbyrum med altan og udsigt til vand.

foto50

Til gengæld er der ingen opbevaringsplads i huset, så jeg har det næste års tid til at få sat gang i mit oprydnings-/minimalisme projekt som på det seneste er blevet fortrængt af alt for mange strikkeprojekter i mit hoved. Håbet er at have ryddet skuffer, skabe og kælderrum(!) for alt det skrammel, der bare ligger og fylder, men som ikke længere har en funktion eller værdi for os. Det bliver et kæmpe arbejde, så det er nok meget godt at der er lidt tid til vi skal flytte:)

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.