0 In Minimalisme

Om at bruge rigtig rigtig mange penge

foto59

Mit købestop og det dermed begrænsede nyindkøb af ting til mig selv har efterladt et overskud på kontoen. Overskuddet har jeg brugt på at sætte min afbetaling på SU-lånet i vejret dels ved at forhøje den månedlige afbetaling og dels at foretage flere ekstraordinære afbetalinger. Målet har været at blive gældfri, men det kommer ikke til at lykkes (det næste stykke tid).

foto (6)

Jeg har nemlig købt et hus – eller det vil sige – vi har købt et hus, hvilket indebærer en markant forøgning af den samlede gæld i vores lille familie. Men til gengæld stemmer huskøbet fint overens med tanken om at bruge pengene der, hvor det giver mest mening for os. Mit projekt har aldrig handlet om slet ikke at penge, men om at vende et hovedløst forbrug til at vi velovervejet bruger vores penge, der hvor de skaber størst glæde for os. Og efter at have kigget efter et hus i snart to år dukkede det rigtige endelig op. Et nybygget rækkehus (færdig i efteråret 2015) med verdens mindste have, men med plads til at drengene  kan få deres egne værelser og til, at jeg kan få et sy/strikke/hobbyrum med altan og udsigt til vand.

foto50

Til gengæld er der ingen opbevaringsplads i huset, så jeg har det næste års tid til at få sat gang i mit oprydnings-/minimalisme projekt som på det seneste er blevet fortrængt af alt for mange strikkeprojekter i mit hoved. Håbet er at have ryddet skuffer, skabe og kælderrum(!) for alt det skrammel, der bare ligger og fylder, men som ikke længere har en funktion eller værdi for os. Det bliver et kæmpe arbejde, så det er nok meget godt at der er lidt tid til vi skal flytte:)

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Mette
  27. oktober 2014 at 11:43

  Tillykke med huset! Sikke et skridt.

  • Reply
   projecthandmade2014
   27. oktober 2014 at 20:00

   Mange tak. Det er nemlig et kæmpeskridt, men det føles helt rigtigt. Og vi har jo et år til at vænne os til tanken:)

 • Reply
  Tina
  27. oktober 2014 at 18:50

  Tillykke med huset. Det lyder rigtig godt, glæder mig til at følge lidt med på sidelinjen hvis vi må… ?

  • Reply
   projecthandmade2014
   27. oktober 2014 at 20:01

   Mange tak Tina. Og mon ikke flytningen kommer til at sætte et vist præg på bloggen:)

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  28. oktober 2014 at 16:37

  Hvor spændende!

  – Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.