Købestop

Status efter 6 måneders købestop

Jeg har nu været i gang med mit købestop i over 6 måneder, og det er tid til at gøre status.

I løbet af de sidste 6 måneder har jeg købt følgende fra nyt:

  • 1 par sorte jeans (erstatningskøb)
  • 1 habitjakke (erstatningskøb)
  • 8 undertrøjer (basis)
  • 2 bher (basis)
  • 1 par sandaler (udenfor købestop)
  • 1 par sko (udenfor købestop)
  • 1 par varme sko til efteråret (udenfor købestop)
  • 3 par strømpebukser (basis)

Ud over disse ting har jeg købt tøj fra genbrugsbutikker til redesign, stof til at sy tøj af og en lille smule garn til helt konkrete strikkeprojekter. Jeg kan se, at mit købestop på tøj også smitter af på mine køb af sko, stof og garn. Og jeg er også meget opmærksom på, at overforbruget ikke blot rykker sig til andre områder.

Jeg er ikke tilfreds med at have købt de sorte jeans, da det viste sig, at de gamle jeans jeg havde blot manglede et bælte før de fungerede igen. Det er ærgeligt at spilde et køb på noget, som viste sig at være unødvendigt, men det må være en del af læreprocessen. Til gengæld er jeg meget glad for mine redesignede genbrugsfund, som er blevet en fast del af min garderobe.

Efterhånden er godt 75 procent af tøjet i mit klædeskab (bortset fra basis) hjemmelavet og det er generelt blevet meget nemmere at blive klar om morgenen. Der er færre valgmuligheder, men alt tøjet i skabet passer mig og jeg har lyst til at have det på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.