Minimalisme

Mit projekt for 2014

foto (3)

Jeg har siden januar 2014 (næsten) afholdt mig fra at købe nyt tøj.

I stedet har jeg syet eller strikket det jeg manglede. Dog med den ganske vigtige undtagelse, at jeg må erstatte basistøj, det vil sige undertøj, undertrøjer og strømper, når det er slidt op. Og at ganske få meget velovervejede erstatningskøb er tilladt, i de tilfælde hvor jeg ikke kan lave det selv.

Jeg har intet ønske om at være fanatisk men vil blot stoppe de uovervejede køb der gjorde, at selvom jeg i årevis jævnligt havde ryddet ud i mit klædeskab, så var det stadig fyldt med tøj jeg ikke gik med.

foto (4)

Den berømte dråbe var tre sweatre fra H&M. Alle ens i snittet, dog i forskellige farver. Og købt på trods af, at jeg hellere vil gå i min egen hjemmestrik. De ligger nu og kigger bebrejdende på mig, ubrugte.

Samtidig er det min erfaring, at det tøj jeg gennem tiden har været mest glad for, er enten det jeg selv har lavet eller har redesignet så det passede bedre til min smag. Så i 2014 vil jeg give mig selv frie hænder til at se hvor langt jeg kan nå med det hjemmesyede/hjemmestrikkede.

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.