Minimalisme

Digital oprydning

Blot et lille oprydningstip her midt i jobstart og udgivelse af mormorliv 🙂 Det er ikke kun tingene omkring os, der kan rode. Der kan også være rod i økonomien, relationerne, tankerne og livsværdierne. Men idag takler vi en (måske) lettere opgave. Vi skal nemlig se nærmere på det digitale rod. Hvordan opbevarer du dokumenter, mails og billeder? Husker du at slette undervejs, gemme det vigtige og tage back up?

For godt et halvt år siden – som overspringshandling til bogskrivning – kastede jeg over min private mailbakke. Der var flere tusinde mails, gemt tilbage fra jeg startede den for mange år siden. Noget gemt i mapper, resten blot halvhjertet læst og beholdt.

Jeg startede fra en ende af, slettede alt der ikke var virkelig nødvendigt at beholde. For mig giver det mening at beholde fx forlagskontrakter, enkelte gode minder i mailform og arkivet af fakturaer, for dig ser det anderledes ud. Men sandheden er, at de fleste mails kan slettes med det samme 🙂

Nu har jeg undermappe med de gemte mails, som jeg konkret har besluttet er vigtige for mig. Indbakken indeholder kun mails, der skal handles på – lige nu er den tom (!) – og resten af slettet. Det giver overblik og ro i sindet. Måske du har lyst til lave samme øvelse?

Husk også, at du kan forudbestille min kommende bog her og gå lidt den analoge vej – og få 20 procent rabat med koden “mormor20”.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.