Minimalisme

Mormorliv – Råd til at leve mere enkelt

Den 23/11 udkommer min tredje bog: Mormorliv – Råd til at leve mere enkelt.

Her er et lille uddrag fra bogen: “Hvis du spørger mormor, om hun lever, som hun gør, for at passe på kloden, leve bæredygtigt eller være klimavenlig, så ville hun nok kigge en ekstra gang på dig. Hun lever, som hun altid har gjort, passer på de ressourcer, som hun har ved hånden, og nyder at få det allerbedste ud af det hele. De gange, jeg har fortalt hende om minimalisme, om ’bekæmp madspild’-kampagner og ’zero waste’, har hun undret sig over, at det skulle være noget særligt.

For hende er det bare almindelig sund fornuft. Jeg kan godt frygte, at vores bedsteforældres viden om, hvad de kalder almindelig sund fornuft, kan gå tabt. Mit ønske med denne bog er at samle så meget viden som muligt, så vi ikke glemmer, hvor nemt det faktisk er at leve det gode, simple (mormor-)liv, samtidig med at vi sparer tid, penge og efterlader et lettere CO₂-aftryk på planeten. Det må være den ultimative win-win-win-øvelse.”

Fik jeg sagt, at jeg glæder mig meget til at dele bogen – og mormor – med jer.

Du kan forudbestille bogen her – og så 20 procent rabat med koden “mormor20”.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

En kommentar

  • Julie

    Kære Jane
    Jeg glæder mig helt vildt til at læse din bog om Mormor livet, jeg har selv en farmor på de 93 år, og hver gang jeg er nede hos hende får jeg hende til at fortælle om hvordan de gjorde i gamle dag, selv om jeg ved det ikke var nemt den gang, så misunder jeg lidt den tilgang i havde til alt, min farmor havde sko af “skind” fra fladfisk under kringen, hvis ikke det er kreativ tænkning så ved jeg ikke hvad er 🙂
    Glæder mig til din bog.
    Kram Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.