Frugal Friday

Frugal friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi/jeg:

  • Holdt madbudgettet flot lavt i anledning af april-udfordringen. Ingen lider afsavn undervejs, det lover jeg 🙂 Jeg nørder vores budget i disse dage, for at se hvor der kan skæres permanent ned, uden at det går ud over kvalitet på maden, og den generelle livsglæde i huset. Jeg vender tilbage, når jeg er blevet klogere. Men indtil videre ligger månedens madbudget LANGT under, hvad vi plejer at bruge, så lur mig om vi ikke kunne blive lidt bedre på det punkt også når udfordringen er slut.
  • Apropos madbudget – eller noget – så kommer fredagens snack til at bestå af hjemmelavede romkugler ala denne opskrift. Jeg er så spændt på at afprøve den, for den ville være et virkelig godt alternativ til virkelig dyre – og svingende i kvalitet – romkugler fra bageren.
  • Sidste søndag, der var en ganske regnfuld en af slagsen, lavede vi hjemmebiograf. Lavede grydepopkorn og lejede en film til fulde 29kroner. Jeg er nok en af dem, som virkelig ikke savner at gå i biografen – jeg vil tusind gange hellere sidde hjemme. Til gengæld storsavner jeg svømmehallen. Det er lidt svært at lave “hjemmesvømmehal”, og den der vinterbader-trend, det kan folk godt beholde 🙂
  • Vi bager stadig al vores lyse brød. Det er en fast vane nu, og kræver nul hjerneaktivitet, og sparer virkelig mange penge i det lange løb.
  • Jeg er meget tæt på at underskrive kontrakt på bog nummer tre, og jeg kommer til at dele meget mere om processen. Det er en bog, som jeg glæder mig helt vildt til at få ud i verden 🙂 Der er ikke mange penge i at skrive bøger – men SÅ meget livsglæde at sende mine tanker ud i verden, og få den fineste respons tilbage.
  • Jeg solgte mit gamle glattejern på DBA.dk, og fik 300 kroner direkte ind på kontoen. Det har næsten aldrig været brugt – jeg valgte at forlige mig med mine krøller i stedet for, og det har jeg ikke fortrudt 🙂
  • Jeg har sat lidt flere småting til salg i den lokale facebook-gruppe.
  • Vi har købt tre poser fra TooGoodToGo, og været virkelig heldige med indholdet der var meget anvendeligt. Æbler, spidskål, løg og kartofler i store mængder. Hurra. Jeg delte nok lige vel begejstret på IG, for jeg blev spurgt af en følger, om jeg var begyndt at lave skjult reklame 🙂 Not so much, men jeg er bare virkelig glad for at redde maden og spare penge samtidig. yay.

Lørdag morgen tager jeg mine små-søskende under armen, og så skal vi besøge mormor (på 101år) hele weekenden. Jeg kan næsten ikke forestille mig noget, jeg hellere vil bruge en weekend på. Hurra.

Glædelig fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.