6 In Minimalisme

Den lille guide til minimalisme


Bogen er endelig ude af mine hænder, og nu mangler der blot en grundig korrekturlæsning og så kommer den ud i verden. Det er skræmmende og fedt. Men jeg glæder mig meget til at høre, hvad i synes. Og så har jeg tænkt på noget, som kunne være lidt fedt. Til august, når bogen er ude, og I har haft tid til at læse den igennem, så vil jeg gerne lave en fælles oprydning af vores hjem – sammen.

Mit formål med bloggen har altid være at dele mit budskab om at det gode liv ligger i at leve mere færre ting, og at komme i kontakt med andre på samme rejse. Det er derfor jeg elsker verdens bedste facebook-gruppe så meget. Derinde er vi fælles om at være på vej mod et bedre liv med færre ting, og vi kan lære af hinandens erfaringer, fejltrin og ups’ere.

Og den fællesskabs-følelse vil jeg genskabe med bogen. Så fra 1. august og frem kører jeg et forløb, hvor vi sammen går alle områder at hjemmet igennem og skiller os af med det overflødige. Det lyder nemt, og det bliver det måske også 🙂 Jeg håber, at du har lyst til at være med. Forløbet består dels af indlæg her på bloggen og i facebook-gruppen. Der er ingen købetvang af bogen for at deltage, men jeg vil selvfølgelig blive glad, hvis du har lyst til at have den i din bogsamling.

Vil du være med?

Hav en dejlig aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kirstine
  26. juni 2019 at 8:10

  Stort tillykke, Jane. Den vil jeg glæde mig til at læse!

  • Reply
   Jane
   27. juni 2019 at 19:03

   Tusind tak. Jeg er så spændt på at høre, hvad du synes 🙂

 • Reply
  Sidsel
  27. juni 2019 at 14:03

  Tillykke med bogen 🙂 Jeg vil rigtig gerne være med til august – det vil være en super lejlighed til at få ryddet op og ud, inden der er en baby der melder sin ankomst til vinter 🙂

  • Reply
   Jane
   27. juni 2019 at 19:01

   Tusind tak, og dejligt. Jo flere, jo bedre 🙂 Og tillykke med baby 🙂

 • Reply
  Gitte
  9. juli 2019 at 10:27

  Hej Jane.
  Jeg glæder mig til at læse den.
  Kan den bestilles her, eller er der et andet sted?
  Mvh Gitte

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.