Minimalisme

Om rod og ro …

Jeg brugte lidt tid i weekenden på at rydde op i skuffer og skabe. Ironisk nok, så har arbejdet med bogen gjort, at jeg ikke har kunne holde det normale flow i oprydningen herhjemme. Efter en lille times tid, herskede der igen normale tilstande de fleste steder i huset. Vi mangler dog en seriøs tur til storskrald med pap, en gammel madras osv.

Som über-minimalist, så er det ret sjovt at se, at når mit mentale overskud er lavt, så dukker rodet stille og roligt op. Og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om rodet også bliver en del af årsagen til det mentale underskud – det hjælper ihvertfald ikke.

Til gengæld så hjælper det mig altid at få ryddet op igen, får bundet de løse ender og vende tilbage til status quo. Som i min verden betyder, at ting står på deres faste pladser, og vi kun har de ting i huset, som vi rent faktisk skal bruge. Med drenge i voksealderen er det naturligvis hele tiden et moving target hvad vi rent faktisk skal bruge, men ved at holde deres garderobe til den minimalistiske side, så er det stadig nemmere når de skifter størrelser, og der skal færre nye (læs: genbrug) stykker tøj til.

Jeg sluttede dagen med større indre ro, end jeg har haft længe, hvilket blot bekræfter mig i, at det der minimalisme/ryd op i dit hjem-halløj, det virker rent faktisk. Og det er meget rart, når bogen om det nu snart er færdig 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.