Strikkerier

Knits and other knots #1

Jeg havde et hyggeligt besøg i sidste uge, hvor Hanne Just fra “Flammende Pinde” kiggede forbi lille Måløv. Vi havde en ordrig eftermiddag – og huskede også at få optaget noget af det – som ligger ovre på det der youtube. Jeg har ikke selv set afsnittet endnu, men vi havde en fest og snakkede om strik og en masse om minimalisme og om at lave sit eget tøj.

Det er fantastisk, at det er blevet så meget nemmere at trænge igennem med budskabet om, at mindre på nogle punkter kan være mere – og at der kan hentes en masse ny energi ved at give slip på overflod, på gamle ting og gamle overbevisninger. Da jeg startede min blog havde jeg virkelig ikke forestillet mig, at det ville lede til, at jeg ville få taletid omkring så vigtige emner, som det bæredygtige, gode liv.

Imorgen udkommer en podcast, hvor jeg taler med Sarah fra Kvindelogen Investeret om minimalisme og i næste måned har jeg fået taletid i Femina, hvor vi taler om glæden ved genbrug. Stille og roligt arbejder jeg for, at min lille del af mediebilledet taler om bæredygtigt forbrug, fremfor det typiske blogger-budskab om “mere-bedre-nyt” 🙂

Og for lige at opretholde en vis balance i tingene, så har jeg lige hentet en stor pose med nyt garn fra min yndlingsgarnpusher. Jeg har planer om forårsbluser og en enkelt chunky overgangssweater, som måske – måske ikke bliver til en ny opskrift. Men jeg lover, at jeg ikke har mere garn end jeg skal bruge, og at det “bringer ganske meget glæde” 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.