Frugal Friday

Frugal friday

Vi er endnu engang nået frem til fredag, hvilket (for mig) betyder strikketid og rødvin. Yes. Og det betyder også, at det er blevet tid til Frugal Friday.

I denne uge her vi/jeg:

 • Solgt tre hjemmestrikkede sweatre, som jeg ikke brugte. De skal hellere ud i verden, så de kan holde andre maver varme til vinter.
 • Solgt en gammel flyverdragt, som drengene begge har brugt. Den blev solgt på een dag, så jeg havde nok sat prisen lidt for lavt. Men skidt pyt, nu er den videre ud i verden, og jeg har lidt penge på kontoen og mere plads i skabet med tøj til drengene.
 • Tryllet med rester, igen-igen-igen-igen ?
 • Vovet pelsen, og vasket en habitjakke i maskinen fremfor at sende den til kemisk rens. Den kom fin og ren fra oplevelsen, og jeg sparede tid og penge. Win-win. Jeg vil til enhver tid tage et kritisk blik på materialerne, før jeg fraviger vaskeanvisningen, men jeg vasker også uld og silke i maskinen, så jeg er nok ret modig på det punkt.
 • Ryddet ud i vores spil, og giver de ikke-alders-svarende til drengenes gamle børnehave. Det giver ikke ekstra penge på kontoen, men det er dejligt at vide, at tingene bliver brugt. Og vi vinder ekstra plads i vores skabe, hvilket også er en stor bonus. Når vi kun har de spil i skabene, som vi rent faktisk bruger, så sparer vi spilletid hver gang vi skal finde noget frem.
 • Grovsorteret lillebrors tøj, og sendt en pose til min venindes søn. Og modtaget en vinterjakke størrelse storebror tilbage igen. Bytte, bytte købmænd, og alle har sparet penge og tid ?

Iøvrigt, så er verdens bedste facebook-gruppe vokset til at have over 4000 medlemmer, og den gode stemning er velbevaret i fælleskabet om at inspirere hinanden til at leve det gode liv, med færre ting. Det er hverdagsaktivisme i praksis. Jeg er fan!

Nu er det din tur til at prale med dine nøjsomme, klimaaktivistiske handlinger denne uge…

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

2 kommentarer

 • Tina

  Jeg har fortsat held til at forvandle min familie til flexitarer om end mine teenager drenge ikke er begejstret ? men kostbudgettet trives!

  Har sendt børnenes overskudstøj videre i genbrugs systemet og min kollegas barnebarn har arvet vores børne bøjler.

  Vasketøjet kom til tørring udendørs under halvtag i stedet for i tørretumbleren.

  Uhyggelige halloween gæster fik et dyk i peanutsskålen og skinnende mønt i stedet for slik i glitterpapir (Lidl har peanuts i løs vægt).

  Ældste søn og jeg har spist middagsrester til frokost så intet gik til spilde.

  Det var vist det.

 • Gitte

  Her har den også stået på rester , lige i overkanten hvis børnene bliver spurgt?
  Men alle er blevet mætte , også selvom det til tider har været nogle lidt sjove sammensætninger.
  Givet en venindes dreng en pose tøj, og i retur kom en fin vinterjakke der passer den yngste- og som blev taget i brug med det samme.
  I dag har der været afslapning – med plads til en cykeltur.
  I aften står den på rester ?? fra den midterstes fødselsdag , hvilket også inkludere dessert samt en rest sodavand og vin , så er alle vist glade?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.