Klimasorg,  Minimalisme

No shit sherlock

Nåh, men kan så konstatere, at efter tre dage med det her projekt, så har jeg det ligesom hende her. Altså, det havde jeg jo også før – det bliver bare så pokkers tydeligt, når jeg har opsat et målbart mål for succes, og så skyder helt umådelig langt forbi. Og det er måske også lidt naivt at gå fra maaange timer på telefonen til 30 minutter, but a girls gotta try. Så jeg går lige i tænkeboks om, hvordan jeg kan komme lidt tættere på mit mål end fandens langt fra.

Jeg har gode erfaringer med at droppe (nærmest) al hovedløst forbrug, med en markant pænere økonomi til følge. Og jeg har i lange periode holdt mig helt fra sukker – også i skrivende stund, hvilket også kræver en vis mængde tilpasning til nye vaner. Så hvordan kan jeg bruge de erfaringer på at kicke min telefon-afhængighed? Det tænker jeg lige lidt over …! Gode ideer modtages gerne…!

Og iøvrigt, No Shit Sherlock, hvor troede de, at mikroplast blev af? Fat det nu, der er ikke noget, der hedder “væk”. Lad os komme igang med at fixe problemet fremfor at tænke, at ude af syne er fint nok med os. SUK.

Således opmuntret. God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

3 kommentarer

  • Mette

    Jeg prøver at lægge mobilen helt væk fra min datter kommer hjem til hun er puttet, og kun bruge den hvis jeg skal ringe. MEN problemet opstår når jeg lige skal tjekke noget i en opskrift eller lignende , så er den jo fremme og så jan jeg lige så godt tjekke instagram og nyhederne. jeg skal virkelig blive bedre til at lægge den fra mig igen.

  • Britt

    Jeg har periodisk arbejdernes at lægge min telefon væk og så skulle bruge computeren istedet. Fakta er at det har en effekt på mig at jeg skal klappe op/i på computeren, det får mig til at tænke mig om i meget højere grad end telefonen gør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.