Frugal Friday

Frugal Friday

Endnu en uge er nået til fredag, og det er tid til Frugal Friday her på kanalen 🙂 I denne uge har vi/jeg:

  • Spist rester fra mandens job tre gange, rugbrød to gange og sushi en enkelt gang. Det hedder balance 🙂
  • Syet tre af lillebrors bukser med hul på knæet om til short. Lige tilpas til sommervejret, som giver os flere varme dage end vi havde shorts til. Det er nemt blot at klippe shortsene i den ønskede længe, og lægge dem op på symaskinen. Det tog tyve minutter at ordne alle tre par.
  • Nu symaskinen allerede var fremme, så fiksede jeg to par af mandens boksershorts, hvor en syning var gået op. Det tog få minutter, og de er gode som nye igen. Det er ikke de små reperationer, der redder vores økonomi, men det retter vores tankegang imod at passe godt på vores ting, hvilket sparer mange penge i længden.
  • Solgt et telt, som vi har haft liggende siden drengene var små. Teltet var i super stand, men nu hvor drengene har en størrelse, hvor der står vandretur i kortene, så passede det slet ikke til vores behov mere. Det blev solgt til en glad mand, og vi fik 3500 direkte ind på kontoen plus lidt mere plads under trappen. Win-win-win.
  • Storebror kan stadig passe sandalerne fra sidste år, som stort set ikke er brugt, så vi skal kun købe sandaler til lillebror.
  • Jordbærplanterne i vores lillebitte have er begyndt at producere, så vi har cirka 1o bær hver dag til morgenmaden eller drengenes madpakke. Det er ikke meget, men det er så hyggeligt.
  • Jeg har længe ledt efter et brugt vægdrivhus til at dyrke tomater, men efter to års søgning har jeg givet op, og bestiller et fra nyt. Nogen gange må man bruge penge for at spare penge, og jeg glæder mig til tomatmadder senere på sommeren 🙂

Imorgen går turen til stranden – hvor lillebror med hans græsallergi har det allerbedst i denne tid – med medbragt mad, vand og kaffe, som vi plejer 🙂 Det er en nem måde både at spare penge på og samtidig efterlade mindre skrald, der hvor vi bevæger os hen 🙂

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.