Frugal Friday

Frugal Friday

thumbnail_img_4547

  • Min kæreste bragte et lækkert nybagt brød med hjem fra arbejde. Det var blevet tilovers efter frokosten, og nu det vores frokost i weekenden.
  • Jeg sørger for løbende at fryse rugbrød ned, hvis der er i fare for at blive for gammelt, så har jeg en backup plan til madpakkerne, de dage hvor vi ikke har fået bagt.
  • Min kæreste har “har opdaget”, at jeg kan sy og jeg har derfor fået æren af at lægge en skjorte op for ham, og han har bedt mig om at sy en anden skjorte lidt ind i siderne. Det er sjovt at se andre opdage, hvor nemt det er at lave (eller få andre til at lave) små ændringer på ens tøj, så det kommer til at sidde meget bedre.
  • Jeg har længe manglet et par habitbukser i min garderobe, og igår fandt jeg et par i genbrugen, der kan blive det perfekte par. De skal bare lægges op, og syes ind i benene, så de ikke er så brede. Det vil jeg kaste mig over i weekenden.
  • Det er ved at være huevejr igen, og jeg glæder mig til at tage min ny-strikkede vinterhue i brug. Opskriften er her: https://projecthandmade.dk/2016/09/30/frugal-friday-og-en-ny-gratis-strikkeopskrift/.

God fredag derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.